Cilt Bakım Cildine iyi gelen şeyler neler? PisiPisiMia Takip Et Bilge Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Herkesin cildinin ihtiyaçları farklıdır. Senin cildine neler iyi geliyor? Cildine iyi gelen şeyler neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Düzenli beslenmek ve cilt bakım kremleri kullanmak 0 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Benim cildime en iyi sevgilim iyi geliyor en iyi nemlendirici sevgilimin dudakları 💋❤🐨 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hyaluronik asit dışında hiçbir şey iyi gelmiyor 0 0 Yorumla
takıntısızadam Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Bilmem bakım pek bakım yapan biri değilim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Öpücük eğer bide yeğenim öpüyorsa.Sevgilisi olmayan adama daha ne olsun 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düzenli beslenmek ve cilt bakım kremleri kullanmak
Benim cildime en iyi sevgilim iyi geliyor en iyi nemlendirici sevgilimin dudakları 💋❤🐨
Ben Tek nivea nemlendirici sürüyorum o iyi geliyor sahsen
Hyaluronik asit dışında hiçbir şey iyi gelmiyor
Tatlı kokan nemlendirici krem
Bilmem bakım pek bakım yapan biri değilim
Loreal paris krem sürüyorum.
Öpücük eğer bide yeğenim öpüyorsa.
Sevgilisi olmayan adama daha ne olsun 😅
Sevgi cilde çok iyi geliyor
Duş almak.
Kese.
Et dolu bir mide
Manitanın öpücüğü