Cilt Bakım Cildine iyi gelen şeyler neler? a elifyd Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Cildine hangi bakımlar, rutinler ya da içerikler iyi gelir? Cildine iyi gelen şeyler neler? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Meyve ve sebzeler 0 0 Yorumla
Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 87% +1 yıl Bol su içmek, su bazlı nemlendiricim ve nazikçe temizleyen jelim 💓💓💓 0 0 Yorumla
mavikelebek1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Gül suyu. 3 günde bir banyoda sabun veya şampuanla yıkıyorum. Birkaç leke için krem kullanıyorum. 0 0 Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cildime sudan başka hiç bir şey iyi gelmiyor desem. 🥲 0 0 Yorumla
Hasan045045 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 89% +1 yıl Stressiz bir hayat düzenli uyku düzenli dengeli beslenme düzenli seks sürekli mutlulukAma yok🤣 0 0 Yorumla
Gencanne2065 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Ay benim cildim çok hassas kullanmadığım krem kalmadı her şey sivilce yapiyor bende sanırım cildime sudan başka bir şey iyi gelmiyor 😂😂 0 0 Yorumla
Gıybetgirll Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Bol su içtiğimdede cildimde farklılık oluyor daha temiz duruyor 1 0 Yorumla
kırgınsevgili Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sevilmek çok iyi geliyor. 1 1 Yorumla kırgınsevgili +1 yıl Sanırım Yorumla
Laita123 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Yüz temizleme jeli 1 2 Yorumla ddumann177 +1 yıl Doğal maskeler Yorumla Laita123 +1 yıl Maskeleri sevmiyorum ya cildimde işe yaradığını da düşünmüyorum Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gül suyu 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 391 cevap paylaştı. Çeşme suyu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Meyve ve sebzeler
Bol su içmek, su bazlı nemlendiricim ve nazikçe temizleyen jelim 💓💓💓
Gül suyu. 3 günde bir banyoda sabun veya şampuanla yıkıyorum. Birkaç leke için krem kullanıyorum.
Cildime sudan başka hiç bir şey iyi gelmiyor desem. 🥲
Stressiz bir hayat düzenli uyku düzenli dengeli beslenme düzenli seks sürekli mutluluk
Ama yok🤣
Ay benim cildim çok hassas kullanmadığım krem kalmadı her şey sivilce yapiyor bende sanırım cildime sudan başka bir şey iyi gelmiyor 😂😂
Bol su içtiğimdede cildimde farklılık oluyor daha temiz duruyor
Keçi sütü sabunu ve gül suyu
Sevilmek çok iyi geliyor.
Sanırım
Sıvı sabun ahhshd
Aloa vera gül suyu falan
Su ve gül suyu💗.
Duş jeli ve su.
Sevgilimin suları
Yüz temizleme jeli
Doğal maskeler
Maskeleri sevmiyorum ya cildimde işe yaradığını da düşünmüyorum