Asla sivilcelere dokunan sıkan bir insan değilim ona rağmen böyle oluyor bu kuruma evresi böyle hafif kabukumsu kırmızı mor şekilde kalıyor ve geçmiyorlar ne yapabilirim? Çok sıkıldım artık
Güncellemeler
2 ay
Erkekler yorum belirtmesin yeminle ya
Yüzümde durup dururken çıkan bu sivilceler nasıl geçer?
Evet dedikleri gibi Fithydro kullanabilirsin. Sivilce ve aknelere karşı birebirdir. Ayrıca yağlı ciltler için de kullanışlı. Ben ellerimi nemlendirmek için eczaneden almıştım fiyatını tam bilmiyorum ama 90 civarıydı.
1
3 Yorumla
Soran
1 ay
Ben de ilk defa yorumlarda duydum bu kremi bakıcam tesekkurler
Hayır doğal yöntemle demek istedim. Limon sür sivilcelerin olduğu yere hatta tüm yüzüne pamukla tampon hareketleriyle sür 20 dk beklet ılık suyla yıka bak nasıl kurutuyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
8Görüş
Çok moral bozucu ya fito krem iyi geliyor diyorlardı
Evet Bi bakiyim teşekkürlee
Evet dedikleri gibi Fithydro kullanabilirsin. Sivilce ve aknelere karşı birebirdir. Ayrıca yağlı ciltler için de kullanışlı. Ben ellerimi nemlendirmek için eczaneden almıştım fiyatını tam bilmiyorum ama 90 civarıydı.
Ben de ilk defa yorumlarda duydum bu kremi bakıcam tesekkurler
İsmi tam olarak bu mu? Bulamadim trendyolda filan
Fitohydro Jel diye geçiyor. Trendyol'da var mı bilmiyorum eczanelerde satılıyor. Kullanma kılavuzuna bakabilirsin: https://www. abdiibrahim. com. tr/Uploads/Product/prospektus/fitohydro-jel-kullanim-kilavuzu. pdf
Bol bol su iç. Yeşillik ağırlıklı beslen ve işlenmiş gıdadan uzak dur bak bakalım nasıl geçiyor
Evet geçer belki ama çook uzun sürer o şekilde ben daha hızlı sonuç istiyorum
Hızlı sonuç yok. Öyle bir şey yok yani dünyada
Var var
Varsa sorma ozaman git yap
Fitohydro Jel iyi geliyor sivilcelere. Zaten yorumlarda da belirtmişler. Eczaneden alabilirsin. Yüksek su oranına sahiptir.
İmex kullan aşko anında kurutuyor
Hiç sevmiyorum o kremi de ya
Eşleşme vakti gelince gider
1 haftada gider aslında en fazla 10 gün
Gitmiyor işte bunlar ilk değil ordan biliyorum :(
Hayır doğal yöntemle demek istedim. Limon sür sivilcelerin olduğu yere hatta tüm yüzüne pamukla tampon hareketleriyle sür 20 dk beklet ılık suyla yıka bak nasıl kurutuyo
Kil maskesi sür yüzene iyi gelir
Gelmiyor
tamam yüzünü kükürt sabunu ile yıka
Baticon sür :D
Ergenlik sivircesi
Ne ergeni 23 olcam bu sivilceler ergenlik filan dinlemiyor
Dinlemez tabi çıkar yağlı ve hazır gıdalardan uzak dur 👍
Yav olur a q öldün mü nolcak
Sarımsak sür
Sarımsak yöntemini dene
Tamamdir Aklimda
İyi sonuç alsmassan sövebilirsin 😃