Burun bölgesindeki kara noktalardan nasıl kurtuldunuz?

#ciltbakım
Burun bölgesindeki kara noktalardan nasıl kurtuldunuz?

#ciltbakım
eskiden kendim sıkardım ya da burun bandı kullanıyodum sonra o burun bantlarının kıllanma yaptığı söylendi korkudan bıraktım şimdi pek bişey yapmıyorum azaldılar çünkü ama zaten kız kardeşimin mesleği güzellik üzerine olduğu için ihtiyacım olsa ona yaptırırım cildimin bakım temizlik vs
Burun bandı kullanıyorum ben halen kıllanma yapıyor olma ihtimali var evet. Çünkü bazen sivilce yapıyor bulunduğu yerdeki görülmez tüyleri de alıyor olabilir mi acaba
evet işte çok güçlü bi yapışkanı var ya kılı da çekiyo demek ki
Bunu öğrenmem oldu, zaten burun bantları bende pek etki de göstermedi açıkçası
bir de aşırı pahalılar
Evet maalesef gerçi pahalı olmayan ne kaldı aldığım fondöten bile 2020 fiyatının 12 katı oldu :(
maalesef ya 🥺
Loreal 450 liraya varmış kullandığım ürünü :(
oha ciddi mi yav eskiden estee lauderı o fiyata alıyodum
Evet maalesef market fiyatları bu şekilde. Ben de internetten ucuza düşmesini bekliyorum gel Kasım :)
düşse ne olcak eski fiyatına dönmüş gibi oluyo öyle de eski aldığımız fiyatlara 🥺
Düşmezse muadil ürün bakacağım
en ucuz hangi marka acaba
En ucuza da katılmaz cilt ürününde ya orta segmente kayarız 🤣
en ideali gene maybelline 😂
Muhtemelen ben de onu düşünüyorum
Buhar banyosu yaptiktan sonra burun bandi kullanabilirsin. Sonrasinda tonikle yuzunu temizle ardindan da buz uygulayabilirsin. Buz ve tonik gozenekleri sikilastirir ama ici dolu gozenekler zaten sıkılaşmaz. O yuzden once temizle ondan sonra sikilastir. Duzenli yaparsan etkisi oluyor
Harikasın 😍 güzelleşmek teferruatlı. Ancak çilek burun dansa buna değer.
Kesinlikle oyle :) bu arada tonik secerken guvenilir olandan secilmeli ucuza kacilmamalı yan etki yapabilir tahris edebilir
Eig icin tesekkurler :)
Rica ederim :)
Selam gadası 🙃
Bana göre ne başarılı yöntem buhar banyosu yaparak siyah nokta bantlarını tercih etmektir.
Bu şekilde hiç kullanmadım
Cevap
7Cevap
Nemlendirici kullanmak
Bu etkiliyor mu kara nokta oluşumunu
Ben her seferinde sıkıyorum efendim sonra birdaha çıkıyor evet diyorum gene çıkmış ben bidaha sıkayım kfkfkfk
Çünkü insanın sıktıkça sıkası geliyor. Garip bir şey ya
Her duşta yüzümü keseliyorum ve hergün yıkayıp uyuduğum için hiç yok
Sivilce oluşumu kıl köküykr alakalı oluyor ama
Siyah noktalara kimyasal peelingler iyi gelir en cok da salisilik asit maskesi ve kil maskesi
Kil maskesi kara noktayı sivilceye dönüştürüyor bende.
Ne zaman maske yapsam kara noktalar beyaz uçlu sivilce oluyor
Şiringa ucu en güzeli iğnesini çıkar ucuyla bastır saniyesi ile çıkıyor
Hiç denemedim
Bence dene eğer şiringa bulamazsan dolma kalem içini çıkar kabiyla aynısını yap siyah nokta içine girdiği taktirde kendini atıyor dışarı
Yalnız çok zevkli geliyor kulağa 😁😁
Rahatlatır emin ol çıkarken onlar 😀😀
Muhakkak peki oluşmasını önlemek için ne yapıyorsun sıkıyorsun yine oluyorlar sonuçta
bu toniği kullanıyorum düzenli kullanım da bence gayet güzel sonuç veriyor birde lorel Paris'in saf kıl maskesini kullanabilirsin
Neutrogena Visibility Clear Siyah Nokta Temizleyici Tonik link kullanılmiyormus link olarak paylaşmıştım
Kil maskesi ben bir aktardan aldım bu dediğin daha farklı galiba ona da bakalım
Bende hala cozumunu bulamadim
Bazı yöntemler varmış cevaplarda yazanlar olmuş hemen not ediyoruz :)
Kurtulmadık yaşıyoruz.
Kara noktalar başımızın belası :)
Otobüs çarpması daha kötü diyorlar :)
Ağzını hayra aç :/
Kötü bir örnek vermeliydim kara noktaların ağırlığını hafifletmek için. Kötü ve hayır pek bir araya gelmiyor. :)
banyodan sonra yumuşayan noktaları sıkmak
Ne güzel dedin öyle 🤣🤣🤣
Krem kullanıyom
Akne bandı
İşe yaradı mı
Burun bandı iyi
Bana iyi gelmedi o sana geldi mi
Baya iyi farklı bir bant dene bu defa , kız kardeşim tavsiye etmişti baya iyi biraz bekliyorsun çekiyorsun baya temizliyor bundan kolay yöntem olacağını zannetmem
Markası nedir acaba
Hep kız kardeşim alırdı şimdi evlendi o bende şimdi siyah nokta falan hiç olmuyor ama bakarım ben markasını öğrenip haber ederim size unutmazsam
fiddy methodu işe yarıyor
Araştıralım hemen
Fiddy methodu, denemelisin mutlaka
Kil maskesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?