Cilt Bakım Yazdan kalma güneş lekeleri nasıl geçer? mrcasual Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yazdan kalma bu tarz birkaç güneş lekesi var cildimde. Nasıl geçer, bilen var mı? Yazdan kalma güneş lekeleri nasıl geçer? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Kışın hepsi gidiyor kazağın altında🫤 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bu kremi kullanabilirsin Luis Bien 50ml 0 0 Yorumla
loxeys Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Zamanla. Ben tandığımda aloevera kullanıyordum etkisi baya iyi yanığa karşı belki lekeye karşı da iyi olur 0 1 Yorumla loxeys +1 yıl yandığımda* Yorumla
OpticMist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Güzellik merkezlerine gitmekten başka çaresi yok gibi 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Taksim de bir güzellik merkezi var lazerle pıt pıt temizliyorlar kesin çözüm tavsiye ederim. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Temiz bir pamuğa bol bol limon suyu sürüp güneş lekesine uygulayarak 20-25 dakika bekleyinip. Ardından bol su ile durulanırsa geçebilir. 0 0 Yorumla
SaçaklıBebek Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Pirinç maskesi düzenli kullanımda sonuç veriyor. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kışın hepsi gidiyor kazağın altında🫤
Bu kremi kullanabilirsin Luis Bien 50ml
Zamanla. Ben tandığımda aloevera kullanıyordum etkisi baya iyi yanığa karşı belki lekeye karşı da iyi olur
yandığımda*
Güzellik merkezlerine gitmekten başka çaresi yok gibi
Taksim de bir güzellik merkezi var lazerle pıt pıt temizliyorlar kesin çözüm tavsiye ederim.
Temiz bir pamuğa bol bol limon suyu sürüp güneş lekesine uygulayarak 20-25 dakika bekleyinip. Ardından bol su ile durulanırsa geçebilir.
Pirinç maskesi düzenli kullanımda sonuç veriyor.
Bendede var.
Zamanla geciyor
Serum dışında başka birşeyle gecmiyor