İki cilt bakımı için de birbirinden farklı rutinler gerekiyor. Sizce hangi cilt tipi daha çok zaman alıyordur?

İki cilt bakımı için de birbirinden farklı rutinler gerekiyor. Sizce hangi cilt tipi daha çok zaman alıyordur?

Kuru ciltler nemlendirici kullansa yeter yağlı cilt ne yapsan da geçmiyor cilt bakım merkezi gerekiyor
Yağlı Ciltli olanlar ne yapmalı?
ALOE VERA. Aloe yağlı ciltler için mükemmel bir nemlendirici olarak kullanılabilir ve ayrıca sivilceyi tedavi eder. 1 yemek kaşığı aloe vera jeline birkaç damla nane yağı ekleyin. ...
tonik , güneş kremi kullanmayı unutmayalım?
Kuru tabiki... İki cilt tipinde sahip oldum. Cildim aşırı yağlı ve akneye eğilimliydi ve temizliği aşırı zordu daha sonra doktor reçetesiyle yüzümü kurutan haplara başladım ve bu haplar yüzümü kupkuru yaptılar. Yıkıyorum tonikliyorum ve krem sürüyorum 10 dk sonra tekrar krem sürmezsem cildim kuru olduğundan acıyor. Kuru ciltlwr zorr
yüzüne nemlendirici krem sür bitti gitti aaay ne zormuuş
Yağlı ciltler için daha fazla ürüne ve aşamaya ihtiyacınız oluyor. Aynı zamanda yağlı cilt akne, siyah nokta, aşırı parlaklık sıkıntılarını doğurur bu yüzden makyaj yapmanız bile işkence hali alır
Bence yağlı cilttir kuru ciltli biri olarak tek yaptığım şey cildimi nemlendiriciye yatırmak sabun veya peeling türü şeyler cildimize iyi gelmiyor zaten
Cevap
11Cevap
yağlı cildi olanlar daha çok uğraşıyor sanki
Yağlı ciltlerin
Şimdi burada kuru ciltliler gelip de ne kadar nemlendirirsek nemlendirelim nemlenmiyor tatavası yapmasın , siz hiç yağlı ciltli oldunuz mu , sivilcem çıkar sivilceni geçirmeye çalışırsın bir bakarsın o kullandığın ürün cildini daha kötü yapmıştır, nemlendiriyim dersin nemlendirici su bazlı değilse o da sivilce yapar, sabah akşam nemlendirmen gerekir çünkü nemlendirmezsen cilt kendi nemini kendi sağlamak için daha çok yağ üretir bu da parlak bir görüntü oluşturur, say say bitmez kısacası, cilt bakımı rutininden daha çok yağlı cilt psikoljisi bozar insani
Merhaba
Bence her iki cildinde bakımı çok zordur. Ama yağlı cildin bakımı bir tık daha zordur diye düşünüyorum. Çünkü yağlı cilt genelde çok sıkıntılı cilttir ve bakımı biraz zahmet ister. Kuru cilt yine yağlı cilde göre bir tık daha iyi gibi. En azından kuru cilt için nemlendirici kremler falan bulunuyor.
Cilt bakımı günlük haftalık ve aylık yapılır. Günlük cilt bakımını aksatmadan uygularsanız diş fırçalamak kadar basit ve pratiktir. Yaşa, cilt tipine varsa cilt sorununa göre değişmekle birlikte sabah uygun bir cilt temizleme ürünü tonik sonrasında hangi mevsim olursa olsun güneş kremi yeterli olacaktır. Akşam yine temizleme jeli tonik uygun nemlendirici ortalama 30 yaş üzeri için de serum uygun olacaktır.
Mesele bakım aşamasındaki zaman değil aslında kullanılacak olan ürünlerin titizlikle seçilmesi zaman alan bu özellikle yağlı ciltler için geçerli bir durum
Bence yağlı ciltlerin işi daha zor. Kuru ciltler nemlendirici veya güneş krwmiyle idare edebilirler ama yağlı ciltler o sivilceleri kurutmak için paralarını zamanlarını ortaya koyuyor
Yagli ciltlerdl daha sorunludur. Gozenekleri aciktir siyah noktalar vardir. Lekeler daha cok oluyor. Hem yagli hem nemsiz de olabilir. Hatta t bolgesi yagli, yanaklar kuru olabilir. Sarkmalar olusur yagli ciltte.
Kuru ciltler yogun nemlendirici ve kirisikliklar ile ugrasir. Daha kolaydir isleri
Yağlı ciltler çok zor kendimden biliyorum ama kuru cilt de hafife alınmamalı. Kardeşim kuru ciltli ve nemlendirmek için çok uğraşıyor.
yağlı ciltlerin bakımı daha zor bence , kuru ciltli biri olarak tek yaptığım nemlendirmek oluyor
Yağlı cilt bakımı ve aşırı kuru cilt bakımı zor, bu yüzden gece nemlendiricileri ve buhar cildin sağlığı için önemli.
Bence sadece yağlı cilt, kuru cilt değil insanların kendi belirlediği rutine göre değişiyor bu.
Sanırım yağlı cildin bakımı bir tık daha uzun ama bu kuru ciltlerin bakımının kolay olduğu anlamına gelmiyor. Hele ki kuş aylarında.
Bence yagli cildin bakimi daha zordur. Akneye meyilli oluyor. Siyah noktalar falan can sıkıcı...
yağlı ciltlerin bakım rutini daha çok zaman alıyor.
Kesinlikle kuru diyebilirim cunku nemlendirmek bile yarm saati alabiliyor asla nemli kalmyor
Al birini vur ötekine. :D İkisinin de ihtiyaçları ve zorlukları farklı bence.
her ikisi de zor ama sanki yağlı ciltlerde bakım işi daha uzun sürüyor
Kuru ciltli olmak sanırım hayatımdaki tek güzel şey
Kuru cilt icin nemlendirmek yeterli yaglı cilt icin tonik şart
Yağlı, sen otur 10 dk bakım yap 2 saat etkisi olsun
sivilce tedavisinden önce cildim yağlıydı ben ne işkencelerden gelmişim buralara şimdi kuru ciltliyim anadan doğma kuru ciltli olanlar sizle şahsi meselem var
Yagli cilt bakimi cok daha zordur arkadaslarimdan biliyorum benim asiri kuru sadece nemlendiriyorum 1 saat sonra yine kupkuru oluyor pul pul dökülüyor tek iyi yani sivilcem hic olmadi.
İkisinin de kendine göre uğraştırıcı yanı var
yagli tabiki. keske kuru ciltli olsaydim, islat suratini bas hyalur serumu kurumadan da bas nemlendiriciyi bitti gitti
yağlı cildin bakımı kuru cilde göre daha zor. çünkü yağlı cilt sivilceye daha meyilli. kuru cilt için düzenli nemlendirme yeterli oluyor.
Yağlı ciltler daha fazla zaman alıyor diye düşünüyorum
Benim cildim yağlı, özellikle yazın bol bol temiz tutmak lazım
Yağlı cilt bakiminin temizliği daha önemli ve zor dur
Yağlı ciltliler de akne problemi daha çok maalesef (
Benim yağlı bir cildim var ve beklenenden daha uzun süre bakıma ayırıyorum.
Yağlı cilt çünkü temizlenmesi, arınması, sıkılaşması, maskesi vs
Hassas ve karma 🥺
Yağlı cilt problemdir
Maalesef kuru
Bence yağlı ciltlerin
Yağlı cilt kendimden biliyorum zor ve uğraşmali
Yağlı cilt daha çok uğraştırıcı bakımı uzun.
Yağlı ciltlerin bence daha zor
Yağlı ciltlerin :(
Tabiki yağlı ciltlerinkisi
Kuru bir cilde sahibim
Tabiki de yağlı ciltler
Her ikisininde
Kuru
kesinlikle yağlı ciltler
İkiside bence
Bence her ikiside
Kuru tabi ki
Emin misin