Cilt Bakım Cilt tipi yağlı olanlar hangi sıklıkla cilt bakımı yapmalı? BuzHanım Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Benim gibi cilt tipi yağlı olanlar hangi sıklıkla cilt bakımı yapmalı? Cilt tipi yağlı olanlar hangi sıklıkla cilt bakımı yapmalı? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bence haftada 2 veya 3 0 0 Yorumla
Accin_kapiyiii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Kuru ciltler yağlanır o yüzden sabun şampuan seçimini iyi yapmak lazım. Eğer seçimi yapana kadar yağlanma sorunu yaşanıyorsa kremle 2-3 günde bir bakım önemli 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Sıklık aynı ama kullanılan ürünler değişmeli tabii ki 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Haftada 2 defa yapıyorum cildim karma. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tonik 0 1 Yorumla KadersızAdam41 +1 yıl Biz hep cinle kullaniyoduk alla alla demek cilt bakimi da yapiliyomus Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence haftada 2 veya 3
Kuru ciltler yağlanır o yüzden sabun şampuan seçimini iyi yapmak lazım. Eğer seçimi yapana kadar yağlanma sorunu yaşanıyorsa kremle 2-3 günde bir bakım önemli
Sıklık aynı ama kullanılan ürünler değişmeli tabii ki
Haftada 2 defa yapıyorum cildim karma.
Haftada 3 bence
Tonik
Biz hep cinle kullaniyoduk alla alla demek cilt bakimi da yapiliyomus
haftada 3 kere falan
Her gunn