Cilt Bakım Kadınlar cilt bakımı yapmaya başlamaya ortalama 13 yaşında başlıyormuş. Siz kaç yaşında başladınız? Makyajsız_Güzel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben 16-17 yaşlarında başlamıştım. Siz ne zaman başladınız? Kadınlar cilt bakımı yapmaya başlamaya ortalama 13 yaşında başlıyormuş. Siz kaç yaşında başladınız? Cevapla Cilt Soruları Kadın Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ben genelde dikkat ederdim 0 0 Yorumla
Eyton Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Daha başlamadım doğal güzelliğimi seviyorum. Ruj sürmekten zaten hiç hoşlanmam 1 2 Yorumla Makyajsız_Güzel +1 yıl Cilt bakımı ile makyaj farklı şeyler ama Yorumla Eyton +1 yıl He o zaman 13 yaşımda yüzüme maske filan kullanmaya başladım Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl purüzsüz bir cilde sahip olduğum için hiç bir zaman ihtiyaç duymadım 0 0 Yorumla
kaanx61 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Cildinize o boyalari süre süre cildinizi bozuyorsunuz bı sure sonrada dogal güzellik gidiyo cilt yıpranıyor surekli makyajdan bu sefer makyajsız çok çirkin görünüyorsunuz 0 2 Yorumla Makyajsız_Güzel +1 yıl Makyaj ve cilt bakımı farklı şeyler aslında :D Yorumla kaanx61 +1 yıl Haklısın ben makyajdan bahsetmek istedim zaten cilt bakımı konu olunca Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aslında ne kadar geç o kadar iyiÇünkü yaşlandırıyor cildi ürünler 0 0 Yorumla
asiprens2905 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl Ondan mi ciltleri Çarşamba pazarı gibi 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. 16 yaşında başladı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben genelde dikkat ederdim
Daha başlamadım doğal güzelliğimi seviyorum. Ruj sürmekten zaten hiç hoşlanmam
Cilt bakımı ile makyaj farklı şeyler ama
He o zaman 13 yaşımda yüzüme maske filan kullanmaya başladım
purüzsüz bir cilde sahip olduğum için hiç bir zaman ihtiyaç duymadım
Cildinize o boyalari süre süre cildinizi bozuyorsunuz bı sure sonrada dogal güzellik gidiyo cilt yıpranıyor surekli makyajdan bu sefer makyajsız çok çirkin görünüyorsunuz
Makyaj ve cilt bakımı farklı şeyler aslında :D
Haklısın ben makyajdan bahsetmek istedim zaten cilt bakımı konu olunca
11 yasımda başladım sivilce sorunum vardı o zamanlar
Aslında ne kadar geç o kadar iyi
Çünkü yaşlandırıyor cildi ürünler
Ondan mi ciltleri Çarşamba pazarı gibi
Be yapmam ta 3 4 günde bir
16 yaşında başladı
Ben 30 yaşında başladım 😀🙄
16 da başladım
25 yaşında
19-20 yaşında.