Sizce yağlı ciltlerin mutlaka kullanması gereken ürün nedir?

Sizce yağlı ciltlerin mutlaka kullanması gereken ürün nedir?

Kesinlikle cildi kurutan ürünler değildir. Cildinizi kurutursanız daha fazla yağ salgılanmasına sebep olursunuz. Bu sebeple piyasada market markalarının sivilce karşıtı yüz yıkama jellerine aldanmayın, içeriğinde sabun olan şeyler kullanmayın. Önerebileceğim bir iki yüz yıkama jeli var bu konuda. 1) Cerave foaming Jel. 2) Celenes Cloudberry Yüz Yıkama Jeli (Kuru ve hassas ciltler için olan). Tabi ki iş yüz yıkama jeliyle bitmiyor yağsız su bazlı bir nemlendirici ile her yıkamadan sonra yüzün nemlendirilmesi gerekiyor. Hada labo plumping gel kullanıyorum ben. Onu da öneririm. Sivilce yapmadan cildi nemlendiriyor.
Bu detaylı yorum için teşekkür ederim
Rica ederim :)
Cevap
5Cevap
Yüz jelleri faydalı olabilir
ben la roche posay ın ürünlerini kullanmaya başladım gayet memnunum o ilk uyandığımdaki yağlı cilt olayını durdurdu. ilk başta ciltteki yağı kusuyor sonra yumuşacık yapıyor lekelerimde azaldı. birde sivilce izleri için kantoron yağı kullanıyorum. içine çay ağacı yağıda karıştırdım. akşamları cildimi temizledikten sonra o yağı sürüyorum miss.
Doğal bir yöntem ve ucuz olan yöntem limon :D
1. Temizleme jeli ( La Roche Posay) - 2. Peeling (The Purest) - 3. Maske (Skinfood)- 4. Tonik (The purest) - 5. Serum (The purest) - 6. Nemlendirici (Sinoz) - 7. Güneş kremi ( La Roche Posay)
Su bazlı ürünler tercih etmeli yağlı cildi olanlar. Ben Fitohydro Jel kullanıyorum nemlendirici olarak. Yağlı cildim olduğu için yağlanma yapmadan nemlendiriyor. Bir de düzenli ılık duş.
Söyleyin kullanayım valla
Tonik kesinlikle
Tonik ama nasıl bir tonik içeriği nasıl olmalı
yüz temizleme jeli
Limon suyu
limon suyu cildi tahriş etmez mi
bende merak ediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?