Cilt Bakım Yazın ve kışın yaptığınız cilt bakım rutininiz arasında çok fark var mı? nüktelidilber Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Yazın ve kışın yaptığınız cilt bakım rutini değişiyor mu? Yazın ve kışın yaptığınız cilt bakım rutininiz arasında çok fark var mı? Cevapla Cilt Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,7b cevap paylaştı. Fark yok pek 0 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Hayır yok, 10 saniye soğuk su yüzünü yıka bitti gitti teşekkürler 1 2 Yorumla nüktelidilber +1 yıl böyle yapanların cildi herkesten güzel oluyor Yorumla Kafkas001 +1 yıl Evet ben 😃 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benim pek yok ama genel olarak insanların var. Yazın daha terli ve yağlı bir cilt oluşur sıcaktan dolayı. Kış vakti ise soğuktan çatlaklar meydana gelir. Bu yüzden değişiklikler olur. 0 0 Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Yaz aylarında Aha/Bha peelingleri, arbutin ve nemlendirici krem kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl var tabi kışın sıcak su, yazın soğuk su :D 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Erkeklerrrr... kıskanıyorum bazen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kışın yapmasi daha uzun sürüyor 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Daha çok nemlendiriyorsun değil mi Yorumla
injeolmi_2125 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Hicbir fark yok aynıHiç yapmıyorum... 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl neden yapmıyorsun? Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Hayır çok yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Fark yok pek
Hayır yok, 10 saniye soğuk su yüzünü yıka bitti gitti teşekkürler
böyle yapanların cildi herkesten güzel oluyor
Evet ben 😃
Benim pek yok ama genel olarak insanların var. Yazın daha terli ve yağlı bir cilt oluşur sıcaktan dolayı. Kış vakti ise soğuktan çatlaklar meydana gelir. Bu yüzden değişiklikler olur.
Yaz aylarında Aha/Bha peelingleri, arbutin ve nemlendirici krem kullanmıyorum.
var tabi kışın sıcak su, yazın soğuk su :D
Erkeklerrrr... kıskanıyorum bazen
Kışın yapmasi daha uzun sürüyor
Daha çok nemlendiriyorsun değil mi
Hicbir fark yok aynı
Hiç yapmıyorum...
neden yapmıyorsun?
Hayır çok yok
evet var