Cilt Bakım Yağlı ciltler tonik kullanmalı mı? nüktelidilber Takip Et Yoda Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Yağlı ciltler cildin dengelenmesi için tonik kullanmalı mı? Yağlı ciltler tonik kullanmalı mı? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kullanılabilir 0 0 Yorumla
Apple-Crow Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kullanmalı özellikle Gül suyu. Yağdan arındırırken nemlendiriyor da 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bi ara biseyler kullandım yüzüm yandı. Daha kullanmam 0 2 Yorumla nüktelidilber +1 yıl yüzün nasıl yandı? hangi üründü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yağlı ciltler için bi maske yağ onarıcı idi unuttum adını Gratis ürünü idi Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl elbette asit içerikli olanları 0 2 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Asit cilde zarar vermez mi Yorumla Illecebrous +1 yıl cilde uygun oranda asit zarar vermez. aksine derinlemesine temizliğin son aşamasıdır tonik Yorumla
mervems91 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl Gül suyu ya da maden suyu kullanıyorum. 0 4 Yorumla nüktelidilber +1 yıl maden suyu işe yarıyor mu Yorumla mervems91 +1 yıl Ben sprey şişesine koyuyorum gün içerisinde sıkıyorum çok iyi geliyor bana Yorumla nüktelidilber +1 yıl Çok iyi fikirmiş ya ben de deneyeceğim Yorumla mervems91 +1 yıl Denemelisin😍 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 840 cevap paylaştı. Temizlik için şart 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl Toniksiz temizlenmiyor mu Yorumla
Öyleesiinee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl En iyisi dermotoloji uzmanına danışmak lazım 0 1 Yorumla nüktelidilber +1 yıl doğru aslında böyle durumlarda uzmana görünmek mantıklı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kullanılabilir
Kullanmalı özellikle Gül suyu.
Yağdan arındırırken nemlendiriyor da
Bi ara biseyler kullandım yüzüm yandı. Daha kullanmam
yüzün nasıl yandı? hangi üründü
yağlı ciltler için bi maske yağ onarıcı idi unuttum adını Gratis ürünü idi
elbette asit içerikli olanları
Asit cilde zarar vermez mi
cilde uygun oranda asit zarar vermez. aksine derinlemesine temizliğin son aşamasıdır tonik
Gül suyu ya da maden suyu kullanıyorum.
maden suyu işe yarıyor mu
Ben sprey şişesine koyuyorum gün içerisinde sıkıyorum çok iyi geliyor bana
Çok iyi fikirmiş ya ben de deneyeceğim
Denemelisin😍
İyi geliyorsa kullanin
Temizlik için şart
Toniksiz temizlenmiyor mu
En iyisi dermotoloji uzmanına danışmak lazım
doğru aslında böyle durumlarda uzmana görünmek mantıklı
Eveet
Kullanmalı.