Dudaklarımız güneşin zararlı ışınları sebebiyle erken yaşlanıyormuş. Bunu önlemek için de güneş koruyucu dudak kremleri kullanmak gerekiyormuş. Siz kullanıyor musunuz?

Dudaklarımız güneşin zararlı ışınları sebebiyle erken yaşlanıyormuş. Bunu önlemek için de güneş koruyucu dudak kremleri kullanmak gerekiyormuş. Siz kullanıyor musunuz?

Ben sürmüyorum dudak koruyucu unutuyorum üşeniyorum falan bir kaç sene önce yaparım şu an ihmal ediyorum. Yaşamaya hevesim yok hayatı o kadar da sevmiyorum galiba. Güneş kremi dudağıma geliyor sıcakta ve iğrenç bir tat oluyor
güneş kremi değil de, spf içeren dudak nemlendirici kullanmak lazım.
Cevap
5Cevap
Dudakların cildinden bağımsız bir ıssız ada mı kanka?
Size salâğa anlatır gibi en baştan insan anatomisini mi anlatacağız, cahiller
güneş kremini dudağıma sürmüyorum çünkü sürülmez. ayrı ürün kullanmak lazım. onu kastettim. :D
Açıkçası şu anda güneşten korumam gereken tek yerimin saçlarım olduğunu fark ettim
saçları ihmal ediyoruz, haklısın
Kullanmıyorum ve pişman oldum bugün itibariyle.. dün çok gezdim güneşte, şişmiş biraz
Yüzüme güneş kremi uygularken dudağıma da sürüyorum ya ona ayrı ona ayrı kremle uğraşmıyprum
Bu kadar detayla uğraşamam, tüm işimi gücümü bırakıp kendimdeki her zerreyle ilgilenemem
yes biliyorum ve dudak ürünlerim spf içerir bu yüzden
Kafamıza inşaattan tuğla düşmesin diye kendimi koruyorum. Güneşin dudaklarımı yakmasından korumam İçin bi mücadelem olmuyor.
Saçı da korumak lazım
Güneşe çıkmadan önce kireç sürüyorum tüm vücuduma
yok artık :D
Hiç duymadım zaten maske takıyorum
Stick güneş kremi🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺
aynen, çok pratik ve kullanışlı
Bence an az cilt kadar oda getekli bişey
Bilmiyorum
Kullanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?