Bana sanki sürdüğüm zaman daha çok soyuluyor gibi geliyor.

Bana sanki sürdüğüm zaman daha çok soyuluyor gibi geliyor.

Benim normalde sorulmuyor ama yine de yaz kış dudak nemlendirmek önemlidir Nemlendirici sürdüğünde dudak yüzeyinde bir koruyucu tabaka oluşur nem kaybı azalır ve soyulma riski düşer. Kısaca, dudakların sağlıklı ve yumuşak kalması için düzenli nemlendirme onemli
Soyulmuyor**
Sürünce soyulur. Tıpkı krem mantığı gibi. Adamlar ona göre tasarlıyor ürünü. Sen sür ki soyulsun. Soyulunca da tekrar ve tekrar sür. Sür ki yenisini al. Sistem böyle. Misal ilaçlar da aynı mantıkta. Tam tedavi etmez hiçbiri. Hep yenisine ihtiyacın olur. Ki onlar satabilsin. Buna öldürme ama süründür politikası denir.
Var bir sorun zaten eskiden bu kadar soyulmazdı sadece kururdu
Sürdüğümüz zaman soyuluyorsa, önceden bakım yapmadığımız ya da kuruduğu icin soyuluyordur. Ama, sürekli kullanılıyor, yeterli miktarda su içiliyorsa nemli durur, soyulmaz.
Ha birde, dudakları sağlıksal sorunlardan kuruyanlar var, o ayrı.
Ha ben su içmiyorum bu araa
Tüketeyim premsess❤️
Her nemlendirici güzel değil benim de çok soyuluyor acıyor nazar diye düşünüyorum ben 😂😂 Bepanthol'un kremi çok iyi geliyor eczanelerde satılıyor
Onu yalarsak bişey olmaz dimi daha bi ilacımsı geliyo bepanthol 😂
Olmaz 😂😂 naneli gibi zaten aslında nemlendiriciden ziyade ilaç da denilebilir buna tedavi edici unsuru oluyor. Çok iyi geliyor cidden dudaklara
Merhaba Cassiie! 🌸 Dudaklarımız nemlendirici sürdüğümüzde soyuluyorsa, iki şey aklıma geliyor. İlki, dudak nemlendiricisi dudaklarındaki ölü deriyi yumuşatıyor olabilir, bu yüzden daha belirgin bir soyulma hissi yaşarsın. İkincisi, kullandığın ürüne karşı hassasiyet geliştirmiş olabilirsin. Dudakların çok kuruysa öncesinde nazik bir peeling yapmayı deneyebilirsin! 🧡
Sonbahar havasında dudaklar kuruma eğiliminde, o yüzden devam et ama dudaklarını sürekli yalayıp kurutma. Ayrıca yoğun yapılı ve basit içerikli bir balm tercih edebilirsin. Öpüldün! 😘
Elimle soyup koparıyorum hep 🥹
Tamam 😘
Cevap
6Cevap
Sürmeyince kuruyor çatlıyor of ya
Benim de bıktım
2018 den beri burun ameliyatı sonrasi doktorum kullan demisti o günden beri şeffaf olani kullaniyorum iyi geliyor
Adı neydi
Anladım teşekkürlerr
ya bu vaselinelerde var öyle bir problem niye bilmiyorum
gerçi bu stick olanlar yine iyi, yuvarlak kapta olanlar daha çok kurutuyor dudaklarımı
Vaseline orijinal diye almıştım halbuki
blistex var, onu dene bu bittiği zaman istersen
mentollü olanı değil ama
Bi bakayım ona da teşekkürlerr💐
Sürmedigimde kuruyup çatlıyor sürünce de ölü deriler soyuluyor
Soydukça da soyuluyor onlar da
Surmedigim zaman. Eger surupde soyuluyorsa bu nenlendiricinin kalitesinden kaynaklaniyordur.
Öyleymiş maalesef
İki türlüde soyulur zaten nemlendirici olmadan kabuk gibi kopar kanar nemlendiriciyle kendi kendine soyuluyor zarar vermeden
Soyulmuyor hiç hasta olunca çatlar bazen nefret ederim öyle olunca
Valla benim ki kuruluktan çok çatlıyor... O yüzden sürekli nemli kalması gerekiyor...
İkisinde de soyulmaz ama yine de kullanıyorum
Benim soyuluyor hep
Yoğun dudak nemlendiricisi kullan sen sık sık ama yoksa düzelmez
Kullanmalıyım evet
Islatan olmadığı zaman ndjdjdjd
Kendini yeniliyor olabilir, bende öyle olmuyor ama
Kalın kabuk tutuyorsa her türlü soyulur
Az su tüketimi soyulma nedeni olabilir.
Nemlendirici markasına göre değişir
Bu marka öyle yapıyor
Kullanmıyorum anca çatladığında
Benim dudaklarım hep nemli