Sık sık az veya çok alkol tüketmenin cilde etkisi nedir?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sık sık az veya çok alkol tüketmenin cilde etkisi nedir?

Alkolden alkole fark vardir. bira saglikli bir yapiyi dahi bozar sebebi maya si fazladir... raki mezesi zengin olduğu sürece eğlence amaçlı efkardan uzak tüketilmesi durumunda sağlık açısından zarar vermez. Visky arada sık olmama şartı ile sade olarak tüketilmesi bir dr tavsiyesidir. sarap kaliteli oldugu surece bir meyvenin özüdür ki sofrada mutlaka tuketmek hazmi ve sindirimi rahatlatir. fakat bu saydikalrimizi bir bağımlı gibi tüketmek her seyin fazlasinin zarari olduğu gibi vucuda zarar verir. siz 1 kg tatli ya da 1 kg eti asiri tuketirseniz ya seker hastasi ya da kollestrol dengenizi bizacaginiz gibi solunum ve kalp yetmezligi de yaşarsınız. Hersey yerinde olmali abartmadan
Cevap
6Cevap
Cildi yıpratıyor diye biliyorum
Alkol damarlari gevsetmesinden kaynakli cilt yüzeyinde damarların çıkmasına ve sonucunda da kızarıklık görünümlere yol açar. Her gün içenlerde oluşur. Haftada birkez içen kişilerde olmaz. O yüzden alkolun ertesi günü spor onerirler vücuttan tamamen atılması sağlar ve damarlari guclendirir
Alkol karacigeri bitiriyor önce
Sonra cilt rengi kararıyor
Alkol bagmlısı bir tranıdıgm vardı çökmüş yaşlanms resmen
Her yerde zaten etil alkol iciyorsun birde su icmezsen azina sicilir tabiki. Sen gunde ne kadar iciyorsun onu soyle.
Anliyorumda ne kadar artiyor? Ne kadar iciyorsun bir oturusta yani birde ne iciyorsun? Yaninda bir sey yiyor musun? Ne kadsr su iciyorsun? Aksammi iciyorsun? Bunlar cok onemli sorunun cevabi icin.
Karacigeri yoruyor karacigerde hasar olunca cilde etki ediyor
etil ıcmezsen fazla zararı olmaz
ewet şerefsizler az kaazanıyorlar ya biraz daha kazanmak istiolar
ewet ne ıcıosun votka mı
Uzun vadede cildi yaşlandırabilir bence.
Sarı bir etki veriyor sanki
Cildi bilmem de bana iyi geliyo
Cildin daha yaşlı görünür
Woooww çok kötüğ
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?