Hangi yiyecekler cilde iyi gelir? Beslenme ile cildimi nasıl destekleyebilirim?

Hangi yiyecekler cilde iyi gelir? Beslenme ile cildimi nasıl destekleyebilirim?

Tatlılardan şekerlerden ve yapay gıdalardan uzak dur yağlı olan bitkisel içerikli yiyecekler tüket keten tohumu, tahin, fıstık ezmesi gibi.. süt ürünleri ve çok protein içeren ürünler sivilce yapabilir çok kullanma yoğurt ve salatalık kullanabilirsin acılı şeyler cildi erken yaşlandırır bir de
Evet çok yemek yüzü yaşlandırıyor sadece çizgiler yapıyor
Elma, düzenli tüketildiğinde cilde parlaklık verdiğine inanıyorum. Genelde insanlar meyvelerde artık şekerli diyip yemiyorlar. Ama yarım elma yemek ister yeşil elma ister kırmızı sarı elma olsun iyi geldiğini düşünüyorum. Bir de kırmızı üzüm kırmızı erik frambuaz böğürtlen dut gibi kirmizi meyveler çok iyi aynı zaman da kırmızı sebzeler de örneğin kırmızı biber. Onun dışında greyfurt ve baklagillerden de maş fasulyesinin faydalı olduğunu düşünüyorum.
kesinlikle haklisin
Cevap
10Cevap
Meyve ve sebze tüketerek
Su vücudun tek istediği su koreli kadınlar hep su içerek ciltlerinin güzelleştiğini söylüyorlar
ilk kez duydum..
@ahmettaltayy bende duyduğumda şaşırmıştım ama aslında su yeterliymiş hücreleri canlı tutmaya
evet sana mesaj atiyorum gitmiyor bana yazarmisin heralde õyle gitcek frdeliff
ben cok su iciyorum sükür
@ahmettaltayy benim mesaj atabilme hakkım yok ayrıca kimseyle özel msjlaşmıyorum
anladim. frdeliff instegram ahmetturgaysabirli ekleyebilirsin ozel olmasi sart değil
@ahmettaltayy gerek yok
tm 😊
atarlimisin bõyle hep 😊
Sabah kalkınca su içerim. Soğuk su ile yıkarım. Bir tane hurma yerim. Biraz yoga yaparım. Su parlaklık veriyor cilde. Yediğime içtiğime dikkat ederim
yoğur salatalık maydanoz elma bunlar iyi geliyo bi de bol su içmek
detoks kürleri ile özellikle karaciğere iyi gelen detokslarla
Yağlı kuruyemis ve kizartmadan uzak dur bol yeşillik bol su mis gibi bir cilt
Yeşil hersey cok faydalı..
şekeri unu yağı kesersen..
bıde detox suları vs
Şeker tuz un tüketimini en aza düşürük meyve yemeye dikkat et süt çok fazla tüketme süt ürünleri sivilce yapabiliyo kararında yani elma ye parlaklık verir düzenli uykuda katıp birde aburcubur yemeyip cilt bakımı yaparsan mis
uzun süre cilgi güzelleştirme için dışarıdan bakım öneren bilim insanları doğala dönmeyi akıl etti. cilt güzelliği için düzenli ve yeterli uyku, kaliteli beslenme ve toksik madde kullanmamaları gerekiyo
Kesinlikle bol su. Sonra da mevsim meyveleri ve sebzeleri.
Bildiğim çok iyi bir maske var çilde çok iyi geliyor patlatıyor ve sivilcelerden arındıriyor isterseniz sizinle paylaşırım
boo bol meyve yemelisin. ekmei cok yememen lazim.. asitli icecekleri tuketme
bu kolojenin aslı astarı var mı , paso duyuyoruz. yoksa oda zaman favorilerinden mi
Bol su iç sebze ye gerisine inanma.
Yüzüne güvercin boku sür victoria Beckham yapıyor
Sperm sperm sperm...
Armut yi
Haşlanmış pirinç
Kremler kullan
Bol su
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?