30 gün su içme challenge yapan insanlar görüyorum, gerçekten suyun cilde etkisi bu kadar fazla mıdır?

30 gün su içme challenge yapan insanlar görüyorum, gerçekten suyun cilde etkisi bu kadar fazla mıdır?

Tek başına mucizevi bir etkisi olmasa da uzun vadede su içmek cilde çok faydalı. Canlandırdığına kendi cildimde tanık oldum.
Cevap
10Cevap
İlla ki canlandırır. Cilde ne kadar ürün kullanırsanız kullanın en etkili yöntem su ile içten beslemektir.
Kesinlikle !
Dostum sana ne oluyor her yorumun altına yorum yapıyorsun, soruyu sen sormadin ki sananee miletten
Iki yorumun altina sadece yorum yaptım. Ayrıca insanları rahatsız etmediğim sürece yazdığım görüşler kimseyi ilgilendirmez, iyi günler
Gerçekten etkisi oluyor. Su cildi içerden nemlendirdiği için cilde daha parlak ve sağlıklı bir görüntü sağlıyor.
Vücudumuzun %75 i sudan oluşuyor hücrelerin yenilenmesi icin ihtiyac olan tek sey sudur.
Çok mantıklı , teşekkür ederim
yeterince su içmek zaten olması gereken. Fazlasının pek fayda sağlayacağını sanmıyorum
Evet doğru, öyle. Ben günde en az 1 buçuk litre su içerim bebek gibi bir cildim var 😃
Günde kışın 3 litre su içerim. Bu yazın 4 e çıkar. Bi faydasini göremedim.
E yani yüzde 78 miydi vücut su oranimiz. Gayet dogal
Banyo olsa, yüzü yikamak olsa anlarım da. İçince midene gidiyor, yediğin içtiğin nasıl guzellestirsin seni, cildine sürmüyorsun ki
Şu içmenin gerçekten cilde faydası oluyor cildi cidden parlatır
Ben çok su içiyorum, cildin parlamiyor ama 😊 Teheccüd namazı kılınca cild parlar, buhu denedim ve yaşadım, namazı bıraktım, ne kadar su içsem nafile. Parlamiyor
yok mkk bu söylentiyi kim yaydı
cok su içmek zararlıdır
ben sivilve ilacı kullandım her yerim kurudu az su içmektende kaynaklıydı günde en az 3 litre içtim gerçekten tabi cildime çok faydası oldu.. 😊
Günde 5 litreye yakın içiyorum ama cilde faydasını görmedim
Evet, güzelleştiriyo.
Eneji ve canlılık kesinlikle veriyor
elbette susuz hayat olmaz su haylaytir Candir
Evet gerçekten çok iyi geliyor
Vallaha su çok önemli yav
Kendimden biliyorum evet
oyle miymis✨️
Olablr
Suyun faydaları konuşulmakla bitmez
Yeterince
Evet kesinlikle