arkadaşlar cildiyeye randevu aldım ama bulunduğum ilde tüm hastaneler 2 haftaya sonra atıyor. özele param yok 125 tl istiyorlar aşırı derece kaşınıyor ve uçsuz sivilceler çıkıyo sert dayanamıyorum napmalıyım. İnternet ten ilaçlara baktım reçetesiz 70 tl çıkıyo. saglık ocagı randevu suda 1 haftaya sonra atıyor. üstelik buz diş macunu zeytinyağı HERŞEYİ denedim geçmiyor
Çenem aşırı kaşınıyor ve kabarcık çıkıyo ne yapmalıyım?
Öncelikle geçmiş olsun, eline hakim olmaya çalış ve kaşıma derim, bir de resimlerde çok üzgün görünüyorsun bu kadar takma kafana bir kaç ufak kızarıklığın moralini yerle bir etmesine izin verme ve tabiki mutlaka doktora git ve doktorun dediklerine uymaya çalış
Kaşınan yer iyi oluyor demektir. Ama sen kaşınma boyunca elini atarsan daha fena olabilir. Kaşıntıyı gidermek için buz kompresi uygulama şansın vardır.
Hicbi sey surme yuzune hele ki dis macunu sacmalamayin mevsimden olabilir. Mikrop kapmis gibi surekli temiz ve kuru tutarsan 1,2 haftaya gecer merak etme. Bebek pudrasi varsa onu da surebilirsin az
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zaten diş macunu sürerek daha da kötü yapmışssindir çok hassas şu an orası teninde açık. Yapacgain en mantıklı şey bir doktora görünmek acilen bide zeytinyagi sür bari yumuşatır orayı ve çok elleme orana
Buzun zararı olmaz seni rahatlatiyorsa buz tut. Kaşimamaya çalış , sağlık ocağında da mi randevu var ya acil olduğu nu söyle git göster yardımcı olurlar
evet saglık ocagı da randevulu normalde 5 doktor vardı 2 ye düştü sayı istifa etmişler. haftaya kadar dolu randevu. geçmezse 2 gün içerisinde mecburen kredi kartı ile doktora gitcm