Kağıt maske uzmanı olan Garnier'in yeni serumları da çok sevildi. Sizce artık serum deyince akla gelen ilk marka Garnier mi olacak?

Garnier çok severek kullandığım bir marka. Bugüne kadar kullanıp memnun kalmadığım bir ürünü yok. Micellar makyaj temizleme suyu ve kağıt maskeler de zaten 1 numara. Ben Garnier üzerine tanımam, hem uygun fiyatlı hem de aşırı iyi.

Şimdi de serum çıkarmışlar. Şu an C Vitamini Parlak Süper Aydınlatıcı Serum'unu kullanıyorum. Cildime verdiği aydınlığa ve lekeler üzerinde kısa sürede yarattığı etkiye hayran kaldım. Şu an Migros'ta indirimde koşun alın vallahi. Bir süre sonra da Hyaluronik Aloe Serum’unu denemek istiyorum.

Belli ki Garnier serum deyince de akla gelen ilk marka olacak. Artık başka markanın serumunu kullanmam ben. ❤️
Kağıt maske uzmanı olan Garnierin yeni serumları da çok sevildi. Sizce artık serum deyince akla gelen ilk marka Garnier mi olacak?
Kağıt maske uzmanı olan Garnier'in yeni serumları da çok sevildi. Sizce artık serum deyince akla gelen ilk marka Garnier mi olacak?