Saçım kahverengi fındık kabuğuna boyamak istedim ama kutusunda ki renk sarı diğer markalarında koyu yapıyormuş ondan bunu aldım kahve tonlarında bir renk istiyorum kutusundaki resimdende dolayıda korktum sarı olmasından kullanan var mı içinizde bu boyadan sonuç nasıl memnun kaldınız mı?
Garnier 7.3 fındık kabuğu rengini kullanan var mıı?
saclarin kahverengiyse aldigin boyayla en fazla 3 ton acilir yani istedigin renge kavuşursun kavusmassanda çok belli etmez çünkü fotoğrafta göründüğü gibi olmicak ztn cok daha köyü olacak
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnşallah öyle olur yorumlarda koyu saçta açık kahve tonlarında oluyor yazmışlar ona güvenerek aldım saçlarım çok açık bir kahve değil kestane tonlarında biraz bakır yansımalar var koyu amab
Ay çok sevindim kullanan biri olduğuna saçlarınız koyu mu çıkan renk nasıl görselindeki gibi bır renk mi çıkıyor kahve tonlarında istiyorum çünkü resimde sarı saç var
İnanmıyorum böyle sarı bir renk mi çıkıyor off parasında ödedim kargoda çok üzüldüm şu an çünkü ben böyle bir renk istemiyorum yorumlarda köyü saçta açık kahve oluyor yazmışlar bende ona güvenerek almıştım ben açık kahve tonlarında bir renk istiyorum böyle sarı istemiyorum inşallah iade yapabilirim gelince üzüldüm ya
Allah belanı vermesin saç bu saç dalgası mi geçilir parasını ödediğim şeyi iade ettircektiniz fotoda bayan var diye o sandım çok kötüsünuz ya saç bu saç mermer mi 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
saclarin kahverengiyse aldigin boyayla en fazla 3 ton acilir yani istedigin renge kavuşursun kavusmassanda çok belli etmez çünkü fotoğrafta göründüğü gibi olmicak ztn cok daha köyü olacak
İnşallah öyle olur yorumlarda koyu saçta açık kahve tonlarında oluyor yazmışlar ona güvenerek aldım saçlarım çok açık bir kahve değil kestane tonlarında biraz bakır yansımalar var koyu amab
benimde saçım kestane tonlarında hiç boyamadim ama bikac ton açtırmak istersem bu boyayı kullanirdim
Teşekkür ederim canım 😘
rica ederim bebegim
Evet ben kullanıyorum
Ay çok sevindim kullanan biri olduğuna saçlarınız koyu mu çıkan renk nasıl görselindeki gibi bır renk mi çıkıyor kahve tonlarında istiyorum çünkü resimde sarı saç var
Aynen resımde gıbı cıkıyor 1 toncuk daha koyu ama hemen hemen bıre bır aynısı evet saclarım sımsıyah
bu kelllll 😂😂😂
İnanmıyorum böyle sarı bir renk mi çıkıyor off parasında ödedim kargoda çok üzüldüm şu an çünkü ben böyle bir renk istemiyorum yorumlarda köyü saçta açık kahve oluyor yazmışlar bende ona güvenerek almıştım ben açık kahve tonlarında bir renk istiyorum böyle sarı istemiyorum inşallah iade yapabilirim gelince üzüldüm ya
Ortasında bayan var anlamadım
Lütfen dalga geçmeyin bu hesabı kullanan erkek mi bayab mı
😂😂😂😂
Bebekım haınsın 😅
Allah belanı vermesin saç bu saç dalgası mi geçilir parasını ödediğim şeyi iade ettircektiniz fotoda bayan var diye o sandım çok kötüsünuz ya saç bu saç mermer mi 😂
canım keltoş
evet 😂😂😂😂😂
Beni büyük bir seydden kurtardın bebekim
ne demek canım 😘
@bebekimmk Hain
@sananeeerrhhhh
napım kıskandım sacını çyle yaptım ama bızımkı sattı benı
Allah sanada saç nasıp etsin nediyim 😂
Tsk ederım Ma ben her halımle güzelım sorun yok 😺
sen her halinle bebegimsin 😂
Lovelendim😂
Ikınızınden ellerınden öperım ♥️