1- C vitamini serumu faydaları nelerdir?
2- C vitamini serumu ne sıklıkla kullanılır?
3- Gündüz mü gece mi kullanılmalı?
4- Hangi markayı önerirsiniz?
C vitaminleri yağlı cilt, sivilce izleri, kuru cilt, koyu lekeleri gidermeye yardımcı bir takviyedir. Küçük şişeler halinde satılan bu ürün, canlılığını kaybetmiş mat ciltler için uygulanabilecek en iyi yöntemlerden biridir. İşte C vitamini serumu hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası…
Cilt sorunlarına ve çoğu şeye iyi gelen C vitaminin faydaları şu şekildedir;
Oldukça faydalı diyebiliriz. Hele ki yağlı ve karma bir cildiniz varsa etkisini hızla gösterecektir. Cilt için etkileri oldukça arındırıcı özellikte.
Eğer cildiniz karma ve yağlı ise gece yatmadan önce ve sabah kalktıktan sonra uygulanabilir. Bu hem rahatlamanızı sağlar hem de gün içerisinde cildiniz çok fazla yağlanmaz. Bu şekilde cilde uyum sağlayabilir serum.
Çoğu serum ve bakım yağının gece kullanılması önerilir çünkü gece uyuduğumuz için vücudumuzda kan dolaşımı daha hızlı olacaktır. Bu sebeple hızlı etki görmesini istediğimiz ürünleri gece yatmadan önce kullanmamız gerekir fakat dediğim gibi eğer çabuk yağlanan bir cildiniz varsa siz gündüz de kullanabilirsiniz.
Marka olarak en iyi değerlendirme ve en olumlu dönüş verilen ürünleri derledim. Genel olarak yorumlar iyi yönde fakat fiyatlar biraz da olsa uçuk gelebilir ama genel olarak C vitamini serumları için normal fiyatlardır.
En iyi C vitamin serumları;
Hemen hemen en iyi ve en çok değerlendirilen ürünler bunlardı. İyi alışverişler dilerim...
Cevap
3Cevap
Hiç böyle dışarıdan almadım
Bağışıklık sistemini güçlendiriyor. C vitamini, vücudun enfeksiyonlara karşı korunmasına yardımcı olan lenfositler ve fagositler olarak da bilinen beyaz kan hücrelerinin üretimini teşvik etmeye yardımcı olur. Bu sayede bağışıklık sistemini güçlendirerek enfeksiyonlara karşı önemli bir koruma sağlar. :)
Bunu bilmiyorum ancak Google'dan bulur paylaşırım. O da saçma olur. Sen de yaparsın onu. Kolay gelsin 😂
Gece kullanmak daha iyi güneşten korunmak adına diye biliyorum
Biz bunları nereden bilirim ekmeği bile iBB den aliyoruz.😂😂😂😂😂
cok guzel bisey bence
Portakal yemek varken neden serum
En İyi Cevap