Sevgilim sürekli sivilcelerimle dalga geçiyor ve kırılınca her şeye alınıyorsun diyor. Ne yapmalıyım?

Çok fazla eziyor beni kötü yanlarımı dile getiriyor sivilcelisin dört gozsun felan diyor ben alınınca herşeye alınıyorsun nasıl insansın diyip trip atıyor şaka da yapılmaz sana diyor. 21 yaşındayım oda 25 yaşında bana sürekli küçüksün daha ergensin 2 seneye olgunlasırsin diyor halbuki cok ağır başlı biriyim neden böyle yapıyor anlamıyorum sırf sevdiğim için bırakmıyorum onu yoksa katlanilacak biri değil son radde bugün oldu çok agresiftim oda daha çok sinirimi bozdu tartıştık nie böylesin dedi regl oldum anlayış göster dedim bunu dediğim için bana sen namussuzsun dedi böyle rahat konuşabiliyorsan sende namus yok dedi mahvoldum bunu diyince halbuki 2 senedir sevgiliyiz öpüştük sarıldık bana seninle evlenecem diyen insan kızsal sorunlarimi dile getirince namussuz demeye başladı burada suçlu olan ben miyim? Onu sevdikçe aptallastim hatta bunu buraya yazarak bile kendimin aptal olduğunu düşünüyorum hala onu affetmek için ikna edilmeye muhtaç olduğumu hissettim 😔
Sevgilim sürekli sivilcelerimle dalga geçiyor ve kırılınca her şeye alınıyorsun diyor. Ne yapmalıyım?