😂
Görüşler için teşekkürler

Vardır. Zamanında okuduğum lisede bir kız vardı. Cildi o kadar kötüydü ki, sivilce demeye bin şahit isterdi. İri, kıpkırmızı akneleri vardı. Akneden cildi görünmüyordu. Eşi, benzeri azdır. O derece kötüydü. Bir gün koridorda dolaşıyorum. Yanında sevgilisi vardı. Öyle tipsiz biri de değildi. Herkes merak ediyor bu çocuk bununla nasıl sevgili diye...
O gün bugündür dış görünüşün bazı insanlar için ciddi anlamda önemsiz olduğunu anladım.
Hatta Bazılarına çok yakışıyor
Sivilce seviyor musun çiçekim😂
Benim hiç sivilcem olmadı çiçeğim , insan hep elde edemediğinin delisidir 😄
Benimde hala bitmedi sjjs🙁
Senin cilt yapın iyi , gözenekler dar, prüssüz bir görünümü var o yüzden sivilce görünümünü pek bozmaz
Yüzüme sürmediğim şey kalmadı 😂 Ama artık yapmıyorum bıraktım öptürmiycem kendimi. Jsjsj
Selam gadası 🙃
Bu tür sorunlar hemen her iki cins içinde geçerli olan bir sorundur. Önemli olan kişinin karakter yapısı insanlara bakış açısıdır.
#gadası
Sivilce sayısı az ise şansı olur ama çok ise kimse bakmaz
Cevap
19Cevap
Tabii ki vardır sadece kişi dilerse sivilcelerden kurtulmak için çözüm yolları arayabilir. Mutluysa kimse bir şey diyemez.
Var ya neden olmasın ki.
Hem ben iyileştiririm onun sivilcelerini.
İyileşmezse onun sivilcelerini de severim ne yapayım 😀
Hahah sen bensin kdjdj
Ikili ilişkileri kimle kuracağını iyi seçmeli.
Dış güzellik insanları ile şansı düşük.
Benim nezlimde değil.
hayır gayet doğal bakım yapılarak geçebilir sivilceler🌺💫💭👼
Sivilcelere karşı Aloe Vera jeli çok iyi gelir biraz bakıma bakar reda...🦄🍀🍏⭐❤️
Sivilcesi var diye birine şans vermem diyenler önce aynada kendi tipsizliklerine baksinlar
Yok denecek kadar azdır. Sivilce bu korona değil ki bulaşsın. Bence sorun olmamalı. Bazen güzel insanlar görüyorum ama yüzü çok sivilceli yine güzel geliyor
Bedenler çürür önemli olan ruhu sevmektir dicem ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz.. tip bir yere kadar ağzın iyi laf yapıyorsa konu kapanmıştır.
sivilcelere takılmayan partner bulunabilir. neden olmasın.
Bence sivilceli kızların da kendine göre bi çekiciliği var takılmam açıkçası sivilcesi var mı yok mu
Herkes de çıkabilir böyle şeyler problem etmeye gerek yok
sivilcem kremle filan gecer alaksi yokki ikili iliskide
Tedavisi olan bir şey neden şansı olmasın. ben rahatsız olmazdım karşımdakinde sivilce sorunu olsa
İnsan olduktan sonra bir önemi yok
Sivilce ne alaka yahu?
ürik asit (kişisel) kullansın
Bana göre ölçüt değildir.
Düşüktür, öpüşmek de risklidir biraz.
Şimdiki gençleri bilmiyorum
Değişir bence kimisi çok takılır buna
biraz büyüyünce geçer zaten
Ne alaka
Ne alakası var ya
Vardır
Vardır