Cildiyeye özelde muayene olunca reçete mi sigorta karşılar mı?

Acil arkadaşlar, Özel cildiyeye gideceğim muayene ücretini ödedik neyse, yazacağı ilaç (roaccutane) ssk karşılar mı ilacın fiyatı 78 tl, hem muayeneye ödeyip hemde ilaca bütçe ayıramam maalesef. Kan tahlilini de sağlık ocağında yaptırıp götüreceğim kabul ederlermi değil mi? Ona da para ödeyemem. Daha önce devlet cildiyesine gittim ama hiçbir tedavi sivilcelerime çare olmadı en son doktorum böyle devam ederse roaccutane yazarız demişti. Çok zor sönüyor sivilcelerim ve kol sırt yüz bacak bikini göğüs her yer sivilce ağrıyor. Ve yaklaşık 5 yıldır sivilce akne problemim var lütfen yardımcı olun... Yine sivilcelerden cildim sırtım berbat halde en kısa zamanda gidicem ama param maalesef yok, borçla harçla bi şekil gidicem artık o yüzden çok ödemek istemiyorum ama allah kahretsinki devletde randevu yok. 2 Aydır her gün bakıyorum ama hep bana çok uzak karşı yakadaki hastanelerde 1 randavu anca çıkıyor. Allah belalarını versin bu durumun, cidden berbat bi cilt problemim var ama aylardır muayene olamıyorum mecbur özele gidecegim kaç para öderim onuda bilmiyorum hayırlısı
Cildiyeye özelde muayene olunca reçete mi sigorta karşılar mı?