Yüzde geçmek bilmeyen izlere dermapen tedavisi nasıl olur?

Selam gadası 🙃
Sivilce lekeleri için uygulanması gereken birkaç yöntem vardır gadası. Bunların başında sene boyunca 30 koruma faktörü içeren güneş kremi yer alır. Güneş kremi cilt lekelerinin önüne geçer. Daha sonra haftalık kimyasal peeling yapabilirsin. Kimyasal peeling lekelerin gitmesine ekstra katkı sunar. Yalnız içerisinde AHA içermesine dikkat etmelisin. Ayrıca C ve B3 vitaminleri lekeler için oldukça iyidir. Eğer ki para sorunun yoksa gadası Dermapen yaptırabilirsin. Biraz pahalı olabilir. Ama lekeler, akne skarları için birebir olduğunu diyebilirim.#gadası
Prp ya da mezoterapi Önerebilirim sivilce izleri için ama bunlar herhangi krem ya da başka bir şey değil bildiğimiz iğne ile yapılan tedavi yöntemi ya güzellik merkezleri ya da hastaneler yapıyordur ama kesin yöntem ben bununla ilgili uzun bir yazı yazıcaktım fakat biraz araştırdım bayağı geniş bir konu sonra geri yazmadım diğer siyah noktalar için de çözüm kesinlikle yumurta maskesi.
#reda
teşekkür ederim
Sivilce izlerine lekelere fito merhem iyi gelıyor. Lekeleri gideriyor düzenlı kullanımda. Ve yine lekeler için doğal sirke veya güvendiginiz bir marka sirke su ıle seyreltilip yüze sürülebilir. En iyi doğal tonik. Kokusu endişelendirmesin bir süre sonra uçuyor
Teşekkürler
Cevap
4Cevap
o tür cilt problemler için ya cildiye gidilmeli ya da cilt tipine göre bakımını yapılmalı🌺💫💭👼
Cilt ürünleri falan boş işler. Kendinize bir iyilik yapın estetik yaptırın
Aloe Vera besleyin ve doğru kullanım yapın. Cilt tonu dengesi için de patates maskesi tavsiye ederim
@Muggleise çünkü çoğu insan kullanımını bilmiyor. Aloe verayı kestikten sonra bir bardağa koymak lazım jel kısmı aşağı gelecek şekilde bardağa sarı bir sıvı bırakıyor. Alerjik reaksiyona sebep olan şey de tam olarak bu sıvı
@Muggleise benim de kızarıyor her şeye ama bende olmadı. Şansım iyi gitmiş sanırım
Ben de yaptırmayı düşünüyorum. Cilde envai çeşit ürün kullanıp sonuç alamamak yerine kontrollü hasar verilerek yenilenmesini sağlayan bir yöntem daha mantıklı geliyor.
Cildiye doktoru iyi gelebilir
kafaya takma umursama geçiyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?