İnsan doğar büyür ve ölür. Diye güzel bir söz söylemek istiyorum. Her insanın bu hayatta belli bir ömrü vardır. Yalnız insan olarak bizim bu ömrü uzatma şansımız yoktur. Sadece kaliteli bir yaşam yaşama şansımız vardır. Hayatımızda olan olumsuz olaylara vereceğimiz tepkiler bizlerin kaliteli ve kalitesiz bir yaşam yaşama durumumuzu etkiler. Her ne olursa olsun hayata pozitif bakmak kişinin hem cilt sağlığı hemde, ruh sağlığı için harika olur. #gadası
Hayır desem yalan söylemiş olurum çünkü bu sene öyle bir senideki resmen yani 2021 yılına girdiğimizde gireceğimizi fazlasıyla pişman olduk gerçi bu 2020’den beri aslında aynı virüs çıktı felaketler olduğu yangınlar depremler insanlar zarar gördü ekonomi bir yerden sürekli yani devamlı çöküyor bu hala devam ediyor ben Türkiye’de değilim yurtdışındayım kendimi kurtardım ama Türkiye’de sevdiğim insanlar var ve onların bu duruma maruz kaldıklarını gördüğüm zaman bildiğim zaman gerçekten üzülüyorum ve ciltteki aslında bütün problemler tamamen stresten oluşan problemler. #reda
Daha da güzelleştiğimi düşünüyorum. Her geçen yıl bana daha güzel şeyler öğretiyor. Çevremdeki insanlar ilkokul 8. Sınıfa gittiğimi söyleyenler oluyor. Aksine ben üniversite bitireli 4 yıl oldu. Bu yönden fiziken küçük göstermek beni çok mutlu ediyor 😄
Ergenliğimde bile çıkmayan sivilceler alnımda çıktı bu sene stresten düşünmekten çıktı galiba. Saçlarımda da bir beyaz artışı fark ettim. Ya da yaşlanıyorum artık bişeyler oluyorda hadi hayırlısı :d
Pandeminin etkilemesinin yanında hayat şartları daha çok etkiledi. Düzenli spor yapan birisiydim ara vermek zorunda kaldım. Maalesef herseyde olduğu gibi stres temel faktör ve sigara gibi alışkanlıklar ve spor yapılmaması, beslenmeye dikkat edilmemesi karışıklığı artırıyor. Kirisikliga karşı düzenli masaj öneririm size. Alın ve yüz masaji hergün yaptın kendinize ve haftada iki kez maske
Yüzünüz için evde kendinizde yapabilirsiniz. Iki elinizi alninizda aşağı yukarı şeklinde 5 ya da 10 dakika tekrarlayın. Kan akışı sağlanır rahatlama olur. Alin bölgesine şakaklara vs migren ve sinüzite çok faydalı ayrıca. Bu arada çörek otu yağı kullanıyorum ben doğal olanından çok faydali
stres , mutsuzluk derken yüze de yansıyor. Daha çok gencim kırışıklık olarak yansımadı ama gülen insanın yüzüne ayrı bir ışık doğar ya o ışığım söndü.:(
Hiç sorma daha 2 sene önce askerden geldim sanki dün gibi geliyor zaman durmuyor hızlı geçiyor ama kimse farkında değil. Ve ölümü dahi düşünmeden yaşıyor insanlar kötü bir şekilde.