Kişilik & Karakter 2023 itibariyle yaşın kaç oluyor? Scorpion_girl83 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Nasip olursa sene sonuna doğru benim 40😅 ah be ne çabuk geçtin çocukluğum, gençliğim 🙄 bir garip geliyor dile 40 demek 😅 neyse ki 30 hissediyorum gerçi 27,28 diyende var Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel soru... 🤪🤪😜 2023 itibariyle yaşın kaç oluyor? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. 3 nisanda 23 olacağım :D 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. 2 gün sonra 34 olucam ama 30'dan sonra saymayı bıraktım.. Bu saatten sonra geri gidiyorum..#Vesselam 1 12 Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl Geri değil ileri gidiyoruz, ister say ister sayma Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Bu benim yorumum. İster katıl ister katılma.. Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl Katıldım.. Ama gülmekten 😅😅 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Yaparım öyle iyilikler :)) Sayemde çok kişi gülmüştür.. Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl ☺️😉 Yaşlanmazsın işte Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Beni kim güldürecek? Biz de tükeniyoruz bir yerde.. Duracell değiliz ki.. Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl 😂 Elbet kader güler güldürür. Hele sen durasel de 😅 Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Son cümleni niye anlamadım? 🤔 Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl Dur yani bekle diyorum 😁🤦♀️🤦♀️ Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl Heaa.. Duruyoz zaten yerimizde :)) Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl 😅 Hadi bakalım inşallah Yorumla __MütefekkirSeyyah +1 yıl :)) Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yaşım43 oldu ama gel içimdeki çocuğa anlat… 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 24 oluyor 1 4 Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl 🥺 Ne güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu bile bana yaşlı geliyor yaa 😂 Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl Kız sus 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya napayım ama moralim bozuluyor 😂 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl 33,5 oluyor.. 😄 0 1 Yorumla Scorpion_girl83 +1 yıl O nasıl bir yaş ya, market etiketi gibi 😂 Yorumla
Yunuslarr Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 391 cevap paylaştı. 33 olacak 😔 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
3 nisanda 23 olacağım :D
2 gün sonra 34 olucam ama 30'dan sonra saymayı bıraktım.. Bu saatten sonra geri gidiyorum..
#Vesselam
Geri değil ileri gidiyoruz, ister say ister sayma
Bu benim yorumum. İster katıl ister katılma..
Katıldım.. Ama gülmekten 😅😅
Yaparım öyle iyilikler :)) Sayemde çok kişi gülmüştür..
☺️😉 Yaşlanmazsın işte
Beni kim güldürecek? Biz de tükeniyoruz bir yerde.. Duracell değiliz ki..
😂 Elbet kader güler güldürür. Hele sen durasel de 😅
Son cümleni niye anlamadım? 🤔
Dur yani bekle diyorum 😁🤦♀️🤦♀️
Heaa.. Duruyoz zaten yerimizde :))
😅 Hadi bakalım inşallah
:))
En güzel yaslardasin. Hoşuma gidiyor sen yaşlarındaki kadınlar
Yaşım43 oldu ama gel içimdeki çocuğa anlat…
Nice senelere :))
32 yim ben de
12 aralıkta 23’e giricem ;(((((
24 oluyor
🥺 Ne güzel
Bu bile bana yaşlı geliyor yaa 😂
Kız sus 😂😂
Ya napayım ama moralim bozuluyor 😂
33,5 oluyor.. 😄
O nasıl bir yaş ya, market etiketi gibi 😂
İyiymiş
33 olacak 😔