Cildim bu halde akne gibi gerçekten mahvoldu stresten olduğuna eminim uzun araştırma sonucu böyle bir set duydum aşşırı memnun kalan olmuş ancak bana çok pahalı geldi eczaneden alsam fark olur mu fiyatta daha önce kullanan var mı?
Merhaba Bende la roch posay Effacler serisini kullanıyorum ancak yüzüm bu şekilde değildi. Daha çok pütürlü yapıdaydı ve cidden iyi geldi. Yüzümde ki pütürlü yapı gitti yerine İpek bir görünüm oluştu. Ancak çok düzenli kullandım. Sonuç almak istiyorsanız siz de düzenli kullanım yapmalısınız.
Bu bazı ciltlere çok iyi geliyor bazılarına da hiç etki rtmiyor. ablama etki etmemişti mesela o öyle diyordu ama ablamda kaldığım sırada bununla yıkadım yüzümü böyle temizliyor ve hafiften kırutuyor gibi bana çok iyi gelmişti
Merhaba. La rocha posay markası evet cidden hem etkili hemde güzel olup fiyatının hakkını veren bir set. Cilt şakaya gelmez yani ne gerekiyorsa yapmak gerekir.
Sivilcelerin Allah baba belasını versin, cildini daha çok hassaslaştırıp sivilcelendirebilirsin, kesin sonuç için doktordan hap iste gerekli görürse roaccutane ve türevi versin
Akne işte akne genel bir ad. Baksana bir değil iki değil. Ergende değilsin sonuçta. Cildin de sebum (yağ) fazlalığı belli oluyor zaten Cildiyeye görün büyük ihtimalle dediğim ilacı yazar veya öncesinde antibiyotik tedavisi de yapabilir ama tekrarlar.
o zaman doğal şeylere yönel bence. mesela ayva çekirdeğinden jel yapılıyor. ya da kükürtlü sabun falan kullan. en azından doğal zarar vermez. bunlar kimyasal oluyor ne olduğu belli değil.