Yüzü temizlemek gerikiyor, tonikler haricinde jelleri daha çok seviyorum ben özellikle fırça başlıklı olanlar. Peşinden gül suyu ile nemlendiriyorum...
Fazla kimyasal sürmenin ya da yüze çok fazla işlem yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum ben...
Bence kesinlikle yüz temizlenmeli. Yüz temizleme jeli, yüz temizleme cihazı bu konuda işimize yarayacaktır. Makyaj yapan kişiler zaten makyajini çıkaracağı zaman yüzünü temizler fakat bu yeterli olmaz. Makyaj yapmayanlar da aynı şekilde çünkü o günün bütün kiri tozu yüzüne geliyor.. o yüzden bence gece yatmadan önce yüz temizlenmeli 🌸
Merhaba. Yüzde makyaj varsa o kesinlikle çıkartılmalı. Sonrasında kullandığınız temizleme jeli ve tonik uygulama. Kullandığınız serum varsa onları da uygulamak uyku öncesi yararlı olacaktır. En sonda krem sürüp hooop uyumaya.
uyumadan önce ama her gece yaptığım rutin duş al temiz pijama giy dişlerini fırçala listerine kullan ve kapanış uyu 😀 yani uyumuyorum ama yatağa giriyorum işte 😃
he bir de komodinin üzerinde duran blistex dudak nemlendiricisini sürüyorum sonra el kremi sürüyorum sonra başucu sürahimden su içiyorum oto pilota bağladım he 😀😂
Öncelikle makyajımı siliyorum sonra rulur taşı ile haftada iki kez peeling yapıyorum kolojenli su ile rahatlıyorum oksijenli su ile sivilcelerim vardı bi ara onlara sürüyordum baya iyi geliyor ya da yaraları kapatıyor 100% gül içeren gül spreyi ve niyevanın güllü bakım kremini sürüp yatıyorum SONUÇ : SİVİLCE YARA VB YOK CİLT DAHA PARLAK PÜRÜZSÜZ VE DAHA BEYAZ
Toner kullanın Toner, cildin pH seviyesini dengeler, bakteri ve diğer mikroorganizmaları yok eder, cildi derinlemesine temizler. Bu yüzden cilt bakımında tonere yer açmak önemli. Cilt tipinize uygun bir toner edinin ve makyajınızı temizledikten sonra yüzünüzü ve boynunuzu toner ile silin. Bu sayede parlak, nemli ve temiz bir cilde sahip olacaksınız.
temizle, tonikle, nemlendiricile, sorunun varsa soruna yönelik bi şeyler kullan bu bölgesel ya da noktasal da olabilir, sabah akşam tekrarla... ünlğ dermatologlar da bunu diyor, fazlası cildi yormaya giriyor
Merhaba, uyumadan önce mutlaka yüzümü sabunlu su ile yıkıyorum. Krem ve cilt bakım ürünleri pek kullanmıyorum. Gün içinde biriken tozu ve kiri böylelikle daha rahat atıyorum. Cildimin nefes aldığını hissediyorum.
Yağ bazlı temizleyici ile güneş kreminden arındır. su bazlı temizleyiciyle alt katmanları temizle. nemlendirici ile cildini besle. bu 3 temel mevzuya ilaveten tonik, esans ve serum da eklenebilir.
Ciltle fazla oynamak iyi değil. İyi duş, düzenli dogal şampuanla saçi yikama, her sabah, gun icindd soguk suyla yuzu yikama, sirkeli su kullanimi ara sira yeterli
Günlük olarak yıkamak ve en az gül suyuyla tonikleyip kremlemek haftalık olarak yaptığın makyaja göre sıklığı değişir tabi yıkamak , maskelemek, peeling, siyah nokta temizlemek, tonik ve krem
Bir süredir cildimi sadece temizliyorum krem bile çok az sürüyorum ve sivilce sorunum bitti :) Sanırım biraz rahat bırakmam gerekiyormuş. Temizlik rutinim ise gece temizleme jeli ve yüz temizleme cihazıyla temizleyip tonik ve gece kremi sürmek oluyordu. Göz çevresi kremi de olunca işlem tamamdır benim için :) Ayrıca her gün yastık kılıfı değişirse harika olur.
Makyaj varsa kesinlikle temizlenmesi Güzel bir maske , jel , köpük ile arındırılması Ayrıca Nemlendirici ile deriyi beslemek benim için çok önemli hele hele yatmadan önce. Bu arada güneş lekesi olan cilt için evde yapılabilecek maske vs önerileriniz varsa alabilirimmm
güneş leken varsa MUTLAKA AMA MUTLAKA güneş kremi kullan roc anti brown spot fluid cidden işe yarıyo diyorlar, kışın da bi asitle cilt soyabilirsin, hiiç asit kullanmadıysan şimdiden ziajanın manuka toniğini alıp 1- 2 ay gece kullanıp cildini asitle tanıştırabilirsin devamında da c-azelaik-retinol vs bi araştırıp devam edersin