Cildi nemlendirmek çok önemli bana göre cildi pürüzsüz görünüme kavuşturur, yaşlanmayı geciktirir, cildin esnekliğini korur, cildimizin nemini dengeler daha bir çok önemi var. Ben bir ara sık yapardım ama sonra zamanla unutmaya başladım ve unuttuğum için bazı kremlerim bozulmaya yüz tuttular yine de elimden geldiğince nemini korumaya çalışıyorum.
Merhaba. Her gece uyumadan önce yüzüme yüz temizleme jelim ile temizler daha sonra cilt yapıma uygun olan günlük nemelndirci etkili bakım kremimi uygular ve öyle uyurum.
gece yaptığım rutin genelde diş fırçalayıp listerine ile gargara yapmak 😀 bazen duş alıp uyurum işte o zaman duşta cildimi de temizlerim temizleyici ile
Cilt demeyin bana agalarrr. 3 4 ay önce L'Oreal Parisin aleoveralı nemlendiricisini kullandım her sürdüğümde sivilce çıkartıyordu minik minik bi süre sonra yanaklarında kalıcı sivilceler çıkmaya başladı hala da var inşallah tamamen temizlenir iz falan kalmaz ya bide 130 TL Allah'ın cezası krem
Aynisi simpleda oldu bana da yuzumde kizariklar oluştu. Lorealden de uzak duruyorum hem içeriği temiz degil hem de sadece markaya para veriyoruz gerek yok.