Evet temizleyici Tonşk serum Göz kremi nemlendirici ayrıca dermapen yaptırmaya başlıyorum gündş kremi mutlaka kullanırım sigara içmem bol su içerim daha ne olsun pamuklara sarıyorum cildimi 🥰
Cildim şu an kullandığım ürünlerle tanışmadan pütürlü bir yapıdaydı. Deneye yanıla ve bazılarıylada arkadaşlarımın tavsiyesiyle tanıştığım ürünler. Karma bir yapıda cildim var. Özellikle T bölgem yağlı. Kısmende olsa gözenek problemi de yaşıyordum. şu an bu problemlerimle büyük ölçüde vedalaştım. Tavsiye isteyenler için kullandığım ürünleri tanıtmak istiyorum.
Deneyip Memnun Kaldığım Bakım Ürünlerim;
Temizleyici ve Tonik
Yağlı cildinizde harikalar yaratır.
İlk olarak yüzümü La roche Posay Effaclar serisinin temizleyici jelini ve toniğini kullanıyorum. T bölgemde ki yağlanma sorununu çözdü diyebilirim.
Serum
Sonrasında temiz yüzüme her gün sabah akşam uyguladığım serumum The Ordinary Niacinamide %10 + Zinc %1. Tonik sonrası yüz toniği tamamen çektikten sonra uyguluyorum. Büyük ölçüde gözenek sorunumun çözülmesini sağladı. Kesinlikle öneriyorum. Biliyorum Türkiye de pahalı bir ürün ama 6 ay kadar dayanıyor. Yarattığı etki her kuruşuna değer.
Nemlendirici
Sabah ve akşamları uyguladığım nemlendiricim.
Kullandığım iki tane nemlendirim var. Genellikle The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA kullanıyorum. Ancak mevsim geçişlerinde özellikle kış aylarına girerken burun bölgemde deri atması yaşıyorum. Bu zamanlarda daha yoğun nemlendiriciye ihtiyaç duyuyorum. O zamanlar da iki nemlendiriciyi üst üste kullanıyorum.
Aşırı nemlendirme istediğimde kullandığım nemlendiricim.
Bunlar sıklıkla kullandığım bakım ürünlerim. Umarım faydalanabilirsiniz. Sevgiler.