Sizce bebeği aldırmalımıyım?

3 yıllık evliyim, 2 yaşında çocuğum var. Eşimle 3 yıldır onun hataları yüzünden kavga ediyoruz. Son 1 yıldırda kavgalarımız arttı eve geç gelmeler v. düt memur olarak çalışıyorum yeni işe başladım sürekli 2 yaşındaki çocugum için hastalanmasından dolayı işten izin alıyorum eşime 1 günde sen izin al ben işe yeni başladım sorun çıkarmasınlar dedim. Bir anda bağırmaya falan başladı yeter artık ben gidiyorum dedi. 4 ay eve gelmedi sordum araştırdım ailesi zaten eşime sahip çıkmıyo karışmıyorlar ne yapıp ettiğine bu 4 aylık sürecin ilk 2 ayının sonunda boşanmak istediğini söyledi kabul ettim mahkemeler falan bitti. Mahkemeden 3 gün sonra 2 yaşındaki bebeğimi ona verdim 2 gün vakit geçirsinler diye. Sonra akşam çocuğumun videosunu istedim eşimde attı. Attığı videoda eşyalı ev kiraladım demişti bana hiç öyle gelmedi iş yerinde beraber çalıştıkları kadın vardı aklıma o geldi sosyal medyaya videolar falan paylaşıyordu hemen girdim baktım evet o kadının evindeydi söyledim bunu ona inkar etti kadına yazdım inkar etti ses etmedim çünkü artık boşanmıştık kadın bana böyle iftira atamazsın maddi manevi tazminat açıcam sana dedi bende istediğini yap dedim. Neyse ben işe gittim geldim 2 yaşındaki çocuğun kreşe gidiyor o gelince onla ilgilendim süreç böyle devam etti. Eşim 4. Ayın sonunda pişman olduğunu madde kullandığını ne yaptığını bilmediğini söyledi çocuğum için 2 hafta sürecten sonra kabul ettim kabul ettikten 5 gün sonra yabancı numaradan eşime mesaj geldi o kadının eniştesiymiş kadın eniştesine söylemiş eşimden hamileymiş yine kavgalarımız başladı bizim derken bu 5 gün kaldığı süreçte beraber olmuştuk 1 ay sonra hamile kaldığımı öğrendim eşim ben o kadından isteyerek yapmadım aldırcak zaten konuştum dedi kadın çocuğu aldırdı ailem barışmamı istedi her şeyi bilmelerine rağmen ortada 2 yaşında çocuk var diye. Hamile olduğumu aileme söyledim annem 2 ablam aldırmamı söylediler ama ben vicdanen istemiyorum şu an da eşimde doğmasını istiyor fakat evliliğimiz onun düşüncesizlikleri yüzünden çalkantılı düzeleceğini söylüyor mahkeme boşandıktan sonra 2 ay süre veriyor dilekçe verip iptal ettik yani şu an evliyiz. Sizce bebeği aldırmalımıyım dışardan siz ne görüyorsunuz

Sizce bebeği aldırmalımıyım?