Beyaz ve hassas ciltli olduğum için dışardan gelince annem yüzüme yoğurt sürer. Yanığa ve kızarıklığa birebirdir 🌚

Bol bol nemlendir (gerilip soyulmamak için) ve soğuk kompres uygula. Yoğurt sağlıklı bir kullanım değil içerisindeki maddelerden kaynaklı. Geçmiş olsun😊
Ilık duş sonrası kurulanmadan Bepanthol ile Silverdin karıştırılmış olarak buzdolabından çıkarılarak soğuk hâldeyken sürülür.
Anında cildi nemlendirir ve yanıkları iyileştirir.
NOT: Özellikle kullanılmayan boş bir kapaklı kapta karıştırılarak buzdolabında bulundurulmalı.
Ben aleo vera jeli sürdüm iyi geldi. silverdin diye bir krem var o da antibiyotikli iyi krem. Hametan da iyidir. Bak saydım hepsini 😅 yandığım ve şu an sürdüğüm için sıcak bilgi
Merhaba.
Yanan cilde yoğurt sürmek tahrişe neden olur. Güneş koruyuculu bir krem kullanmanızı ya da aleo vera sürmenizi tavsiye ederim.
Cevap
8Cevap
Güneş sonrası kremleri bunun için birebirdir. Bir de burada watsons ve gratis ler de satılan şu ürün mükemmel oluyor;
https://www.watsons.com.tr/p/nivea-sun-hassas-after-sun-cream-gel-175ml-40854
Bunun bir benzerinin alovera+ e vitamini+ alkol takviyeli olanı ben tatil yerinde kullandım. Şahaneydi..
Yogurt diye biliyorum eskilerden ama dogrudur insallah
Ben bu sicaklarda cebimde güneş kremiyle gezerim zaten. Hemde en yüksek faktörlüsüyle
Yoğurt ve deniz suyu.
Yoğurt
medecasol sürülebilir
sahilde kullandığın güneş kremini de kullanabilirsin... ben denedim, başarılı.
Ölüyo muu 😲 kalp masajııı
Zeytinyağı veya yoğurt.
Sudocrem de iyi gelir bak
Silverdin krem.
Buz.
Güneş kremi
Manda yogurdu sür😂😂
Bepatol miniğim🤓🙏
Yoğurt😂😂😂
Alovera
Yoğurt.
Ilık bir duş