Sağlık Sevgilim, sivilcemi patlatmasına izin vermezsem küsüyor. Sizde sivilce patlatma takıntısı var mı? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Gerçekten deli ediyo beni. Sivilce görünce daha gel patlatayım diyor. Nasıl deli bir takıntı bu. 🥲 Sevgilim, sivilcemi patlatmasına izin vermezsem küsüyor. Sizde sivilce patlatma takıntısı var mı? Cevapla Sivilce Soruları Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Pankek_ Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Benim ablamda öyle sivilcemi patlatmasına izin vermezsem küsüyor. Değişik bir takıntı gerçekten. 0 0 Yorumla
LuckyDevil11 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Oyle fantazi mi olur lan ac bir kere bakiyim dese anlarim mahrem yerine ama sivilce patlatmak nedir 0 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 84% +1 yıl Başkası patlatır diye kendi yapıyo güzel işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim ablamda öyle sivilcemi patlatmasına izin vermezsem küsüyor. Değişik bir takıntı gerçekten.
Oyle fantazi mi olur lan ac bir kere bakiyim dese anlarim mahrem yerine ama sivilce patlatmak nedir
Ne pis sevgilin varmis 😂
Başkası patlatır diye kendi yapıyo güzel işte
Bazıları sivilce görünce sapıtıyor ya
Ben olsam ondan ayrılırım
Hayır hiç sevmem iğrenç
oha sevgilinin zihinsel sorunu mu var?
İprenç ya
Ben küsmezdim
Iyyy hayır be. 🤮
Midem: E biz de kalkalım artık
Sabretmem buna bn 🤮
Bokumu sür