Cilt bariyerin zamanla aşınacak ve aklına gelecek her cilt problemin olacaktır devam edersen peeling yapmak istiyorsan konjac süngeri kullanabilirsin veya temiz içerikli ürünler var cilt için özel üretilen kimyasal peelingler var. Ayak cildiyle yüz derisi ve bariyeri aynı değildir.
Kanka kullanma bence ya cildine zarar verebilirsin, yüz ayak derisi gibi değil ki hassas bir yer hafif hafif de uygulamış olsan çiziklere sebep olursun deri incelir sonra daha fena olabilir. Kabak lifiyle lifle işte daha ne 🤗
Cildin alt tabakasında görünmeyen mikro çiziklere yol açıyor. Hiçbir dermatolog arkadaşım önermiyor. Maalesef cilt sağlığı için çok zararlı ve sağlıksız bu sebeple kesinlikle tercih etmiyorum.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ponza taşını daha önce yüzümde kullanmamıştım, daha doğrusu ponza taşını daha önce hiç kullanmadım bilmiyorum :D beyazorkidem zararlı demiş, öyle diyorsa öyledir.
Yüzün derisi çok hassas kullanılmaz. Plastik fırcalar var gözenekleri falan temizlemesi için. Ölü deriyi atmak istiyosan da kolajen jel var :) ponza taşını yapan adam çok amaclı diye yapmamış ayak için yapmış. Sevgiler😂