Arkadaşlar lütfen yardım edin daha önce yüzümde sivilce bile çıkmazdı ama 2 gün önce kuaföre gittim ve makyaj yaptım eve gelip makyajımı sildigimde yüzümde bunlar oluşmaya başladı aşırı derece de yanıyor ve kaşınıyor dokununca da acıyor ne yapmalıyım?Yüzümün her tarafı böyle ve gittikçe artıyor neden böyle oldu bir anda hep bakım yapardım sivilce bile çıkmazdı noldu böyle
Yüzümde sivilce gibi kabarcıklar oluştu. Ne yapmalıyım?
Evet, bir çok kadının yaptığı yanlışların başında yer alan konu; makyaj ile sivilceleri kapatmaktır! Bu eylem oldukça yanlış olup, sivilcelerin çoğalmasına olanak sağlar ve asla geçmeyecek iz oluşumlarına sebep olmaktadır.
Sivilceler için ne yapmalıyız?
Benim önerim karma ciltler için; evet, karma ciltlerin ortak dostu "Garnier 3ü 1 arada saf ve temiz" olan, cilt bakım maskesidir. Bu maskeyi hafta da 2 kere uygulamanız sonucunda, her seans/uygulama sonrası daha iyi sonuçlara ulaşacaksınızdır. Sevgiler
Başkasının kullandığı makyaj malzemelerini kullandıysanız o Yüzden böyle kabarcıklar meydana gelmiş olabilir. Yüzünüzü bol su ile düzenli olarak yıkamanız ve beslenmenize dikkat etmeniz gerekiyor. Makyaj malzemeleriniz size özel olmalı, başkasına asla kullandırmayın sağlığınız için bu çok önemli. Gül suyu ve elma sirkesini de yüzünüzde uygulayabilirsiniz. Faydalı olacağını düşünüyorum.
Merhaba. madeleb krem ise cildin nem dengesini sağlayarak doğal parlaklık kazandırır. Cildi toksinlerden arındırarak kir ve yağı temizler. Böylece cilt hem yaşlanma belirtileri-kırışıklıkların gecikmesinde hem de siyah nokta ve sivilce gibi sorunların tedavisinde kullanılmaktadır.
Keşke kendi makyaj malzemelerini kullansaydın. Tarihi geçmiş olabilir, kalitesi kötü makyajı yüzüne sürmüş olabilirler. Yüzünü temiz tut, durum ciddileşirse bir cildiyeye git canım. Bir daha makyaj yaptıracaksan yanında kendi makyaj malzemelerini getir onlarla yapsınlar.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet keşke kendi malzemelerimi götürseydim 🥺 2 gün oldu açıyor fazlasıyla biraz çoğalmaya başladı gecmiyecek gibi
Makyajı kuaförlerdeki malzemeler ile yaptirdiysan ondan olabilir. Maalesef kuaförler yoğunluktan dolayı fırça vs sürekli yikamıyor eh haliyle bakteriyi ordan oraya taşıyor.
Yüzüne bakım yaparsan geçer diye düşünüyorum. Bir de kaşırsan iltihabı yanlarına sıçrar diye duymuştum kaşımamaya çalış bol su ile yıka.
Kuaförde kaç kişinin kullandığı makyaj ürünlerinden kullanmışlar sonucunda da cildin de böyle şeyler çıkmış keşke evde sen yapsaydın makyajını herkesin kullandığı makyaj malzemesi de kullanılmaz ama.
Kuaförde yaptırdıysan orda kaç kişiye yaptıkları şeyleri gelip senin yüzünede sürüyolar hiç steril değil. Tarihi geçmiş bozulmuş kalitesiz ürünlerde olabilir. Veya alerjinde olabilir. Ama daha önce yaptım diyosun.