Arkadaşlar sivilce sorunum var şimdi sizden çözüm filan istemeyecem bende olan şey şu sivilcelerimi aşırı kafaya takıyorum ve hattaha kuaföre bile gitmiyorum ayna olduğu için aynaya bakmak istemiyorum bunu nasıl aşabilirim ve işin tuhaf tarafı aşırı fazla sivilcem yok hastalık derecesinde değil yani psikolojik bunu biliyorum ama bunu bilmem işe yaramıyor ne yapabilirim?
(Ergenlik çağındayım yaş olarak arkadaşlar)
(Ergenlik çağındayım yaş olarak arkadaşlar)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yüzüne çok dokunma, doğal şeylerle atlatmaya çalış bu dönemi.(Zeytintağı sabun, gano sabun falan işe yarıyor. Ben hep bu şekilde geçirmiştim zamanında sivilcelerimi) Birkaç yakın arkadaşım ilaç aldı doktordan , evet onlarınki de işe yaradılar. Hatta daha hızlı geçtiler benimkilerden ama ilacı bıraktıkları an tekrar başladı sivilceleri.
Uzun lafın kısası doğal sabun, zeytinyağı o tarz şeyleri sür
Çok da strese girip kendini üzme, herkesin zamanında sivilceli, yüzü kabarmış halleri oldu.
Kullandığım evde kendim yaptığım maskeler var zaten ama sorun burda aynalara bakamamam sanki bakınca kendimi çirkin hissediyorum
Her gün aynı güzellikte olacağız diye bir kanun yok ki. Bir gün çok güzel bir gün çirkin görünebiliriz kendimize.(Çok kötü hissedip çok büyük stresler yaşıyorsan bir psikologla görüş bence)
Sağol fikirlerin için psikolog en son çare kendim aşmak istiyorum bu sorunu.
Aynen , inşallah düzelir durumun kısa sürede
E çözüm istemezsen nasıl aşıcan
Sende haklısın da şu an zaten yaptığım maskeler filan var o yüzden çözüm istemedim
Geçer
Kanka aşırı açıklayıcı oldu jdkxjxj