https://hizliresim.com/8q9acf
Arkadaşlar yüzüm böyle oldu. Nasıl düzeltebilirim?
https://hizliresim.com/8q9acf

Merhaba,
Beyaz kil kullan, gece yatmadan önce gül suyu bebek pudrası karıştırıp tonik gibi sür veya sirke ve suyu karıştırıp kızarıklıkların üzerine yap bir süre devam et farkı görürsün.
Kizarik sorun degil. Sinavdan çiktigim için kizarik. Sadece kirmizi lekeler var ve eskimiş duruyo yuzüm😞
Bende onları kastediyorum ve aras barlasın kanalına bak 1 2 ay uygulasan cildin bebek gibi olur bu arada yüzünü havlu ve peceteye kurulama tampon yapar şekilde elini kurulayarak kurula sivilce ve siyah nokta oluşumunu azaltır. Ve cildiyeye gitmeden krem kullanma herkeste aynı etkiyi yapmaz.
Cilciye kapali burda😞. Fito krem nasil sence onu biliyomusun
Doktora danışmadan kullanmayın size dediklerimi yaparsanız zaten düzelir ha kullanıcam diyorsanız siz bilirsiniz fakat olumsuz etkisi olabilir.
Senin dediklerinin yan etkisi olmaz dimi
Araştırabilirsin istersen kanal ismide verdim.
Çok teşekkurlerrr❤❤
Yüzünden hormansol köklü erkek gibi kıl var sanırım kanlarında baktır ama ağda ile alma çok kötü oluyor ben gül suyu kullanıyorum Nivea tonik de kullanıyorum, sana bir sabun önereceğim onu al fiyatı zaten uygun.

Sonra bunu al sonra betabantol krem var onu kullan sonra yağ al ceviz ağacı yağı onları kullan faydasını görürsün valla bide her dk yüzünü yıka havlu peçete kullanıp sil
Cok saoll❤
Rica ederim lütfen uygula sabunu al sunucu bana Yaz
Tabi😊
Cevap
4Cevap
merhaba 🌸
Her gün bol su ile yüzünü yıka
Sabah uyanırken buz uygula ve sık sık limon suyu ile yüzünü sil. Cildine uygun olan bir tonik al ve her gün kullan ve kil maskeside kullana bilirsin.
Kil maskesi Yöntemi :
2 yemek kaşığı kil
1 yemek kaşığı limon suyu🍋1yemek kaşığı zeytin yağı.
hey bha işini görebilir ve iyi bir nemlendirici. gün içinde mutlaka güneş kremi kullan ve akşamları cildini temizle. cildini daha fazla kurutma, daha fazla kurutursan tepki olarak daha fazla yağlanma olabilir. bha yanı salcylic acid gözeneklerini temizleyecektir. niacinamide de aynı şekilde deneyebilirsin. burada 100%lük bir kür yok. deneye yanıla göreceksin. benim rutinim kısaca vitamin c - nemlendirici serum - krem günes kremi (temizleme ve Peeling de var tabi).
Siyah maske yaptıktan sonra gül suyu uygula gülsuyu ya da herhangi bir tonikle gözeneklerini temizle, kahveli buz küpleri gezdirirsen gözeneklerin daralır geçmiş olsun
Çok teşekürler
aramızda 4 yaş var kendi kullandığım ürünleri önerebilirim istersen
Mutlu olurum
öncelikle cilt tipim karma ve bazen sivilce oluyor gözeneklerim çok büyük değil
makyajımı önce biodermanın misel suyu ile temizliyorum
cerave temizleyici ile temizliyorum
eyüp sabri tuncer'in gül suyu ile tonikliyorum
simple'nin su bazlı nemlendiricisi ile nemlendiriyorum akşam bu şekilde
güneş kremi la roche güzel
ben bunları kullanıyorum bide sen c vitami veya serum kullanabilirsin , keyifli günler
cilt bakımını düzgün yaparsan geçer bence ama geçmesse de doktora git mutlaka:)
Çok tesekkurler
rica ederim
Çukur çukur. Sivilcileri mi patlatıyorsun napıyorsun?
Cildiyeciye git evde kendin maske yapmaya calisma iyice kotu olur
Konu ile alakalı uraw cosmaticsle iletişime geç ürünleri tamamen doğal ürünler benimde aynı şekildeydi cilt tipine yaşınıza uygun ürünlerle düzelebiliyor
Bakım şart ama o kadar dert etmene gerek yok zaten kızlar kapatıcı kulanıyor genelde 😉
Gül suyu ve kükürt sabunu kullan işe yarıyor
Yüzüm bu mu ben popo falan sandım asff
Kuzu fito krem sürmeyi dener misin birkaç gün?
Oneki. Nrrde satiliyor
Eczanede. Benim cildimi bebek poposu gibi yaptı. Kızarıklık sivilce geçti bende. Bide cildim kuru benim ama bikaç yerde sivilce çıktı bu şekilde birden. Stresten oluyo galiba. O cildime çok iyi geldi
Cildin benimki gibimiydi.
Evet o şekil kızarıklık sivilce tarzı filan. Ondan zaten fito dedim
Ben baktimda birsurü sey çikiyo. Bana zahmet olmassa link atarmisin
Buldum bu arada çok saol. Birkaçgün kullanirım kötü etki yaparsa birakirim. Yan etkileri cok azmis zaten.😊
Tamamdır inşalllaaah iyi gelir heje
❤❤❤
tahlil yaptırmalısın. karaciğerden gelebilir.
Bende 23 ve öyle
😞
Bepanthol
Kötü olmuş
😞
Çörek otu yağı sürün
Tesekkürler
Rica ederim çok geçmiş olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?