Bir yüz temizleme yöntemi buldum, bunun için kil maskesi almak istiyorum ama kullandığım bir şey de değil. Sizin memnun kaldığınız ve önerebileceğiniz bir marka var mı?
Kil maskesi kullanıyor musunuz? Önerebileceğiniz bir marka var mı?
Merhabalar canım bir tane eczacı sayfası buldum ecz. Zühre dadaloğlu diye o hassas ciltlere kil maskesini önermiyor cildi kurutuyor diye ama claderm markasını da seviyor hassas değilse cildin claderm markasının maskesini önerebilirim hatta bugün Bim'e de geldi alabilirsin
Ben Organique'in kil maskesini kullanıyordum. Beyaz Kaolinli olanı harikadır organik olduğu için hiç bir problem yaşamıyorsun hassas ciltler için uygun bir ürün.
Simdi anladım. Arastırısanız en ideal urunun bu oldugunu anlarsınız. Burada bazı eczanelerde bile mevcut ama sizin icin bi sey soylemek zor. Umarim alacaginiz urun cildinize iyi gelir 🙏
Sivilcelerden muzdarip biri olarak bir çok marka ve ürün denedim kil olarak. En iyisinin güvendiğiniz bir aktardan kili alıp bir kaç damla zeytinyağı ve su ile karıştırılarak elde edilen olduğunu söyleyebilirim. Eğer karma ve yağlı ciltliyseniz beyaz kili, kuru ve normal iseniz yeşil kili öneririm.
Farklı şeyler için kullanılabiliyor. Gözenek temizleme, cilt sıkılaştırma, sebumdan arınma, güneş lekelerini açma, yüze canlılık verme.. Üstelik siyah nokta ve sivilcelere de iyi geldiği söyleniyor.