Cilt Bakım Erkek arkadaşınız birden aşırı cilt bakımları yapmaya başlasa, tepki verir misiniz? Oturundayiyin Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Düşünün ki erkek arkadaşınız var ve durup dururken cildine aşırı bakım yapmaya ve kendine bakmaya başladı. Tepki verir misiniz? Erkek arkadaşınız birden aşırı cilt bakımları yapmaya başlasa, tepki verir misiniz? Cevapla Cilt Soruları Erkek Soruları Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı. Bu durum benim hoşuma giderdi gadası 1 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Ya adama senin cildin kötü şunun cildi iyi dediniz ya da adam başka birine yazılmaya hazırlanıyor söylemesi hanımlar iyi geceler 1 0 Yorumla
firsthuman Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Arkadaşlar sakin olun. Bazen yıllık bakıma girebiliyoruz. Bi'ihtimal de yeni denizlere yelken açma hazırlıkları da olabilir. Sjsjsjs 1 0 Yorumla
_FourLeafClover Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Merhaba,Kendine bakmaya karar vermiş diye düşünürüm. Olmadı beraber yaparız.😅 1 0 Yorumla
tamam-jülide-olsun Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl "Aşırı"ysa ayrılarak tepki veririm; takıntılı biriyle olmak isteyeceğimi sanmam amaolması gerektiği gibi kendine bakmaya başladı diye de kafamda kurup tepki vermem. 0 0 Yorumla
Edanursevde Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Hayır gülerim hoşuma gider açıkcası bana iyi görünmek istediğini düşünürüm 1 0 Yorumla
Black9595 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hayır hoşuma gider bende onla birlikte yaparım ajsjdj 1 1 Yorumla sahmus-26 +1 yıl ne haber nasilsin Yorumla
11irem Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Keske onceden kafana vursaymisim diye dusunurum 1 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Cilt Bakım konusunda 301 cevap paylaştı. İşkillenilir hiç yapmadı şeyse 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ne güzel benim için susleniyor canim ya derim 1 1 Yorumla Oturundayiyin +1 yıl Çok iyimsersin. :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu durum benim hoşuma giderdi gadası
Ya adama senin cildin kötü şunun cildi iyi dediniz ya da adam başka birine yazılmaya hazırlanıyor söylemesi hanımlar iyi geceler
Arkadaşlar sakin olun. Bazen yıllık bakıma girebiliyoruz. Bi'ihtimal de yeni denizlere yelken açma hazırlıkları da olabilir. Sjsjsjs
Merhaba,
Kendine bakmaya karar vermiş diye düşünürüm. Olmadı beraber yaparız.😅
"Aşırı"ysa ayrılarak tepki veririm; takıntılı biriyle olmak isteyeceğimi sanmam ama
olması gerektiği gibi kendine bakmaya başladı diye de kafamda kurup tepki vermem.
Hayır gülerim hoşuma gider açıkcası bana iyi görünmek istediğini düşünürüm
Hayır hoşuma gider bende onla birlikte yaparım ajsjdj
ne haber nasilsin
Keske onceden kafana vursaymisim diye dusunurum
İşkillenilir hiç yapmadı şeyse
tepki değil de sorarım yani hayrola diye :D
ne güzel benim için susleniyor canim ya derim
Çok iyimsersin. :D
Birlikte yaparız
Var bi bit yeniği