Güzellik & Bakım Erkek arkadaşınızın cilt bakımı yapmasını ister miydiniz? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sizce erkekler de kadınlar gibi cilt bakımına özen göstermeli mi? Güzellik salonunda cilt bakımı yaptıran erkeklere bakış açınız nasıl? Erkek arkadaşınızın cilt bakımı yapmasını ister miydiniz? Cevapla Cilt Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,4b cevap paylaştı. Cilt bakımı herkes yapmalı 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Tabiki erkeklerinde hakkı cilt istiyorsa kesin yaptirmali 1 2 Yorumla Kaenkaen10 +1 yıl geç anlıyor insan... 20 sinde başlamalı bakım Yorumla Sunrise_sunset_ +1 yıl Cilt sorunluysa neden olmasın Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kendiside istiyorsa evet bende isterim ama zorlamam 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok dişini fırçalasın kişisel temizliğine dikkat etse kâfi 0 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kendi çapımda yapıyorum ben. Beğenmeyen küçük kızına almasın. 0 0 Yorumla
pmkprnssnkyblnayk Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Ben eşimw maske falan yaparm yanak kıllarını alırm ne olmuş 0 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Tabii ki de bakımlı erkek her zaman 1-0 önde 0 0 Yorumla
aybükebrck Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl İsterdim bakımlı olmak herkese yakışır 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. İsterler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cilt bakımı herkes yapmalı
Tabiki erkeklerinde hakkı cilt istiyorsa kesin yaptirmali
geç anlıyor insan... 20 sinde başlamalı bakım
Cilt sorunluysa neden olmasın
Kendiside istiyorsa evet bende isterim ama zorlamam
yok dişini fırçalasın kişisel temizliğine dikkat etse kâfi
Kendi çapımda yapıyorum ben. Beğenmeyen küçük kızına almasın.
Ben eşimw maske falan yaparm yanak kıllarını alırm ne olmuş
Tabii ki de bakımlı erkek her zaman 1-0 önde
İsterdim bakımlı olmak herkese yakışır
Kendi için yapabilir tabi
İsterler
Elbette
Tabiki