Güzellik & Bakım 13 gü Erkek arkadaşınızın cilt bakımı yapmasını ister miydiniz? ÇıtırÇitos Fenomen Takip Et FacebookTwitter 10 Sizce erkekler de kadınlar gibi cilt bakımına özen göstermeli mi? Güzellik salonunda cilt bakımı yaptıran erkeklere bakış açınız nasıl? Güncellemeler: Takip Et 10 Paylaş FacebookTwitter Erkek arkadaşınızın cilt bakımı yapmasını ister miydiniz? 93 Görüşünü yaz
heyybenesra | Güzellik & Bakım konusunda 176 görüş paylaştı. Bilge 13 gü Kendiside istiyorsa evet bende isterim ama zorlamam Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
merakettimmişte | Güzellik & Bakım konusunda 3b görüş paylaştı. Master 13 gü yok dişini fırçalasın kişisel temizliğine dikkat etse kâfi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Sunrise_sunset_ | Güzellik & Bakım konusunda 364 görüş paylaştı. Guru 13 gü Tabiki erkeklerinde hakkı cilt istiyorsa kesin yaptirmali Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Kaenkaen10 13 gü geç anlıyor insan... 20 sinde başlamalı bakım Sunrise_sunset_ 13 gü Cilt sorunluysa neden olmasın
pmkprnssnkyblnayk Xper 3 13 gü Ben eşimw maske falan yaparm yanak kıllarını alırm ne olmuş Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
seymabasu1 | Güzellik & Bakım konusunda 294 görüş paylaştı. Guru 13 gü Tabii ki de bakımlı erkek her zaman 1-0 önde Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
aybükebrck | Güzellik & Bakım konusunda 61 görüş paylaştı. Xper 6 13 gü İsterdim bakımlı olmak herkese yakışır Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
e-Darius Xper 6 13 gü Kendi çapımda yapıyorum ben. Beğenmeyen küçük kızına almasın. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | Güzellik & Bakım konusunda 1,8b görüş paylaştı. Master 13 gü Cilt bakımı herkes yapmalı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
IAmarPresterAen | Güzellik & Bakım konusunda 3,7b görüş paylaştı. Master 11 gü İsterler Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93Kendiside istiyorsa evet bende isterim ama zorlamam
yok dişini fırçalasın kişisel temizliğine dikkat etse kâfi
Tabiki erkeklerinde hakkı cilt istiyorsa kesin yaptirmali
geç anlıyor insan... 20 sinde başlamalı bakım
Cilt sorunluysa neden olmasın
Ben eşimw maske falan yaparm yanak kıllarını alırm ne olmuş
Tabii ki de bakımlı erkek her zaman 1-0 önde
İsterdim bakımlı olmak herkese yakışır
Kendi için yapabilir tabi
Tabiki
Elbette
Kendi çapımda yapıyorum ben. Beğenmeyen küçük kızına almasın.
Cilt bakımı herkes yapmalı
İsterler