AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
161Cevap
Niye kusur olsun ki ya, bence bazı insanlara çok ta yakisiyo
Ya hasta mısın arkadaşım. Çil nedeb kusur olsun ki geçirmeye filan da çalışma
Ben koyu sarıyım sırf çil için saçımı turuncunun tonlarından birine boyatım ve çil yapıyorum çatma olduğunu şimdi fark ettim ulan elimdeki nimeti nasıl fark etmedim lan aydınlanma geldi neyse ben tekrar sarı olcam sende çillerini sev herkes kendi gibi kalsın
Hayır, neden kusur olsun? Hem ayrıca en güzel yaratan Allah iken ben kim oluyorum ki...
Bilimsel açıdan kusur olsa da görsel açıdan cazibe yaratıyor.
Çil bazı kızlara çok yakışıyor, bazı kızlardada iğrenç duruyor.
Kusur demeyelimde benim icin en aizndan hos bir özellik degil
Güzel durur keşke bende de olsa saçımı söyle kıvırcık yapsam
Kusur değildir tabi hatta bazılarına inanılmaz yalışıyor
Kişiden kişiye değişir ve bunu kusur olarak değerlendirmek yanlış ya yakışır ya da yakışmaz
Fazla olanlar güzel durmuyor.
Hatta çili şu an makyajla yapanlar bile var.
Soldaki kıza yakışmıyor sağdakine yakışmış ama çok çekici duruyor
Benimde çillerim var ve kusur olduğunu düşünmüyorum.
Selam,
Yok artık 😲 engelli sayılsın çilli olanlar!!!
Saçmalamayın yahu az ise hoş bile duruyor yani 🐣
Kime göre kusur, neye göre kusur değil. Kimse bunu seçerek doğmuyor. Kimseyi ilgilendirmez. Seni rahatsız etmiyor ise, kimseyi de ilgilendirmez.
Sende var sevmiyorsun olmayanlarda çil delisi kendileri kalemle yapıyor. Bence mutlu ol kendinle barışık ol. Emin ol ki yakışıyordur ama sen beğenmediğin sana öyle geliyordur.
Leke gibi sevmiyorum ben. Yüzümde tek bir iz bile olmamalı
Gamze ile çil benim için aynı çünkü kimine güzel ilgi çekici iken kimi için de cilt kusurudur ve senin yapacağın tek şey ya çözümü bulmak için çaba ya da olumsuz yanını olumlu görmeyi denemektir.🤷🏻♀️
Değil Çilleriyle güzel olan insanlar var ve ben bazı insanları çilsiz hayal edemiyorum. Sanki çilleri olmasa o kişi eksik olurmuş gibi geliyor bana. İnsanlar vücutlarında çil istiyor, seviyor. Bence sende çillerinle güzelsin
çili oldu bitti cekici bulmusumdur. golgede bise kalmiyor guneste belli oluveriyor ya off cok tatli. gercek beyaz ( kizil kirmizi) tenin isareti
Valla çil sevmem ama bazı kadınlarda güzel gozukuyor
çil bir kızın yuzundeki en guzel makyajdir bence 😊 çilli bi kiz vardi ilkokulda o kadar guzeldi ki umarim sikdi cok mutludur
Bende yazın burun ve elmacık bölgesinde oluyor bence kusur değil sonuçta herkes de olmuyor.
Abartılı bir şekilde her yerde varsa bence kusurdur. İki yanakta az az varsa bence hoş durur
Çillerim var ve halimden memnunum. Küçükken nefret ederdim ama büyüdükçe anladım farklı olmak güzel hissettiriyor. Kesinlikle kusur değil
Ben böyle bi güzel kusur gormedim bendede var makyaj yapinca çok doğal duruyo kapanmaması bence daha iyi
Sadece göz kapaklarımin üzerine hafif var ama beni çok rahatsız ediyor cildimin renk tonlarının aynı olması gerek
Cildim normalde güzeldir ama sırf o ton farkı yüzünden fondöten kullanıyorum
Kusur olarak bakılmamalı bence olanlara da yakışıyor 😊
Lazerle aldırın gitsin
Ama Ahsen Eroğlu'na yakışıyo
Bizim bir derdimiz yokda senin derdin var gibi. Sen begenmiyorsun ki milletden ne bekliyorsun. Kendinle barışık ol. Çil ayrıcalıktır😉Çıkarmıyayım çilli mankenleri.
Çil bence Bi güzellik ve ayrıcalıktır ben çili çok seviyorum ama bende yok 😭hiç geçirmeye çalışma bence çokkk güzel bişiy ona göre makyaj yapar ve saç stilini ayarlarsan sana da çok hoş gelecektir :)
Ve de saç rengini değiştirebilirsin
Bence kusur değil hatta çok tatlı. Yazın bende de çıkıyo.. Keşke hiç geçmeseler.
Bence evet çok çirkin görünüyor hasarlı bi cilt gibi
Bence kesinlikle hayır daha şirin, sempatik oluyorsunuz düşünme öyle oda senin farklılığın..
Vucudunla barışık olmaya çalış çoğu kişi çilli gözükmek için dövme yaptırıyor benimde keşke olsa diye isterdim tabiki kusur değil güzelliktir 😘❤️
Benimde çillerim var herkes yakıştırıyo ama bende yakıştırıyorum kendime bende araştırıyorum ama bence kusur değil çok takma kafana bence
Çil 😍 ve o kelimeyi aynı cümlede kullanma lütfen rica ediyorum.
kusur dediğiniz şeylerin mükemmelliğinin farkında değilsiniz
Hayır canım ne münasebet bence aksine daha tatlı görünüyo
Nedense bana cok cekici geliyorlar ama tüm suratini kaplamayacak sekilde olursa ornegin sadece yanaklarda 😛
Çilli olup da yakışmadığını düşündüğüm bir kadın olmadı şimdiye kadar. O yüzden çillerinizi sevin, derim ben.
Bence çil kusur değil aksine tatlılık katıyor ama sevmiyorsan solantenin leke giderici güneş kremini denilebilirsin yazın çillerin o kadar çok çıkmaz
cil bir kusur degildir bence kusur sayilacaksa bile en guzel kusurlar arasinda yer alir ozellikle erkekler çok yakistiriyorum
Vallaha fotoraflar bence abartı Okadarina deilde Benim burnumun ustu ve yanlarina doğru hafif hafif ciller var suana kadar sevmeyen cikmadi
Çil Rabbimizin size verdiği hediye bir makyajidir 🙏
Hayır tabiki bu çiller sayesinde modellik te yükselen insanlar var
Hayır bence mükemmel keşke çilli olsam diye düşünürüm
Hayır değildir ve bence mükemmel bir şeydir keşke çillerim olsa diye iç geçiririm hep
asla hayır her insan her haliyle güzeldir dkakmdps cos cos cks
Öyle güzel kusur mu olur kendime sürekli makyajla çil yapiyorum
Asla değil ve bence bazı tenlerde aşırı sexi😍tahrik edici 😉
Bende de var önceden sevmiyodum ama şu an hoşuma gidiyo 😂
yoo aksine özellik gibi sinirlenince tatlı oluyorlar. lanet olası çilliler.
Bence çil küsur tam tersi yüze güzellik verdiğini düşünüyorum.
Kusur değil bence bir ayrı güzellik sebebi bende olmasını da çok isterdim
bence çilli olmak ayrıca hoş bir durum. özellikle kızıl veya turuncu saçta 😁
Olur mu öyle saçma şey. Bence asla kusur değil, hatta hoş bir farklılık
Hayır kusur değildir bence yakışan aşırı çok insan var
bence kusur degildir yakisani da var yakismayani da. Kisinin algilamasina bagli
Kusur sizde degilki Allah vermiş sonuçta bence fazla sorun yapmayın, sizi seven öyle sevsin.