Soru net. Çil kusur mudur? Ben çilliyim hiç sevmiyorum gerçekten gidermek için sürekli araştırma yapıyorum ama çili çok beğenenlerde var anlamıyourm derdiniz nedir:D
Kendiniz seçemiyorsunuz sonuçta... Ama şunu belirtebilirim, çil herhangi yönden kusur değildir. Hem, ayrı bir havaları da oluyor sonuçta, hem kızda hem erkekte:D Kendinizi sevin, değer verin. Unutmayın ki kendinize değer verdiğiniz sürece, mutlu olacaksınız...
Çili biz mi koyduk? Çil, neden kusur olsun. Kendi kendine dert etmemelisin, insan kendisiyle barışık olmalıdır. Kiminin çili, kiminin beyaz saçı... İnsan benzerlikleri kadar farklılıkları ile de güzeldir. Çil, insana çok da yakışır. Yakışmıyor diyen de olabilir ama kusur olarak nitelendirmek de pek doğru bir kelime değildir.
- “Ama çok kötü duruyor yaaa” + “Bir şey demiyorum...” 🙄
Bence kusur değildir. Ama yinede seçim senin. Ben küçükken yüzümde çok fazla vardı ama zamanla azaldı. Yüzümde şu an hiç yok boynum da var. Sadece denize gittiğimde yüzümde az da olsa çıkıyor. Benimki güneş ile alakalı sanırım. Bazı eczanelerde dermatologlar oluyor istersen onlardan yardım alabilirsin.
Bence az az ve çekinik olursa tatlı çok çok ben de sevmiyorum. Ama mesela çok çilli insanların yüzünde açık tenli olmasına rağmen sivilce ve siyah noktalar göze batmaz. Böyle bi avantajı da var ve hayır bi kusur değildir.
Keşke benimde çillerim olsaydı hele bir de açık tenli birinde Cilin ne kadar güzel göründüğü tartışmasız. İnsanlar ameliyatla yüzlerine çil yaptırıyorlar bence onlardan kurtulmak yerine sevmelisin ☺️💛
Çok aşırı ise fotolardaki gibi; evet dermatolojik bi tedavi olabilirsin (Fraksiyonel CO2 lazer öneririm). Lakin belli belirsiz varsa onlara takılma diğer kadinlara kiyasla seni daha çekici yapar 😂
Bence kusur değil. Kusursa da böyle güzel Bi kusur neden sorun olsun ki 🤔😁 sadece makyaj yaparken iyi Bi fondöten kullanmak lazım cildin tek ton olmasını sağlamak açısından.
Çil kusur mudur? değil. Muhteşemlik. Farklılık. Sıradanlığın dışında. ara da takip ettiğim fitness model Michelle Lewin de çillidir. çilli olmak harika bence. ben çilli bir yüze baktığımda beğeniyorum.
Genelde turuncu tonlarında saçları olanların çilleri oluyor hatta bir arkadaşım saçlarını turuncuya boyamıştı kızın çilleri çıkmaya başladı çok tuhaf😂😂 Ama kusur olabilecek bir şey değil zaten. Ayrıca bazılarına yakışıyor.
Çil bence bir kusur değildir daha sempatik geliyorlar bana bence allahın onları çilli yaratmalarinda bir neden olmalı seçilmiş insan gibi diyelim abartmış olmadan tabiki ama 🙊 Bence sıcak evini seven kendini seven insan yüce gönüllü bir insan oluyorlar genellikle
sahip olduğun ve sevmediğin özelliklerini kusur olarak düşünmeyi öncelikleri bir kenara bırak. Sana çilleri cidden tatlı ve güzel bulduğumu söyleyip onlarla yaşamayı öğren falan demeyeceğim. Şahsen benim çok hoşuma giden bir ayrıntı ve yazın yanaklarımda çıktığında çok güzel hissediyorum. Yine de sen hoşlanmıyorsan yüzünde bulunmak zorunda değiller, onlardan kurtulabilirsin. Sen kendini her iki şekilde sevmeye odaklan sadece, sonra da kendinde nasıl bir değişiklik yapmak istiyorsan yap. 💖💖💖
Ya cidden nolur çillerini istemediğini söyleme eskiden çocukken komik gelirdi çilli olanları sevmezdik ama şimdi gel sor bende nasıl çillenebilirim diye araştırıyorum mösnmdmsdns. Yani bana acayip mükemmel ve havalı geliyolar ama tabii senin tercihinn
Bence ne gamze ne de çil kusur degildir insani diger insanlardan ayiran ayricaliklardir. Benim yanağımda az bisey gamze var ve asiri cool duruyo birazdaha belirgin olmasini isterdim. Bu arada kızlar asla dertlenmeyin kotu durmuyosunuz çille gamzeyle hafif bi makyajla cool olabilirsiniz kendinize iyi bakin sizi beğenmeyenleri s*kt*redin sallayın onlar kendilerine baksınlar sonra başkasını eleştirsnler😄😏
İlk platonik aşkım çilliydi, aşık olma sebebim de çilleriydi 😃çil olsun olmasın ne farkı var be, Allah vergisi bir şey o da, sen sevsene kendini gerisini boşver gitsin
İnsanların dediğine göre mi şekil alıyosun sen? Beğeniyorsan beğeniyosundur beğenmiyosan beğenmiyosundur? Yani insanlar beğenince sende mi beğeniceksin? Senin fikrin ayrı insanların fikri ayrı.
Hayır kusur diil bence, ben çilli kadınları çok severim bir kez çilli sevgilim oldu ama bir ara tartıştık bir daha da ulaşamadım ona, keşke şimdi de olsa çilli bir sevgilim daha doğrusu eşim
Ne demek çil bir kusur mudur? Zenci olmak, beyaz olmak, kısa boylu olmak kusur mudur? Bence bu gibi şeyleri gündeme getirip kusur mudur diye sormak edepsizlik.
Ya ne alaka asla sevgiye hiç bir şey engel değil o tür sorunlar ve problemler egosu karısı erkeği bolluk olan ilişkilerde geçerli yani bir eli yağda bir eli balda... elma şekeri gibi olup yüzü kuru bay ve bayanlarda olur be...