Doğal Yüz Maskeleri Evdeki Malzemelerle Hazırlayabileceğiniz 15 Ev Yapımı Yüz Maskesi Muz maskesi. saudedica - muz maskesi. ... Elma sirkesi maskesi. popsugar - sirke maskesi. ... Süt tozu maskesi. agnessokol - süt maskesi. ... Yoğurt maskesi. ... Limon maskesi. ... Avokado, yumurta, limon maskesi. ... Bal, muz, zencefil maskesi. ... Salatalık ve bal maskesi.
Selam gadası😊 Evde çoğunlukla kullandığım kil maskesi oluyor. Cildi pamuk gibi yapıyor ve tertemiz hissediyorsun. Diğerleri ise yoğurt , bal ve kahve oluyor. 🙈
Yoğurt maskesini fazlasıyla yaparım. Gül suyu ve pudrayı karıştırıp yüzüme sürerim, o da benim cildime çok ama çok iyi geliyor. Herkese kesinlikle tavsiye ederim ❤️
Yeni bi maske öğrendim. Bal ve tarçın maskesi. Hem siyah noktalardan arındırıyor hemde çıkdı pürüzleştiriyor. Tabi hassas ciltler için pek uygun değil.
Kahve mahkesi (içtiğim kahvenin telvesine çok az hindistan cevizi yağı bırakıyorum ) muz kabugunu yüzüme bırakıyorum 10 dk bekliyorum... Değişiyor yani hoşuma giden maskeleri denerim genelde...
Maske yok ama bi krem vardı benim arkadaşımın yüzü sivilceliydi çok kapatıcı sürüyordu bıkmıştı , bi öneriyle aldığı krem vardı sadece sivilce için değil lekeler içinde kullanılıyordu adını öğrenebilirim istersen