Sağlık Sivilcemi sıktım ve morardı, geçmiyor 2 aydır, nasıl geçer? Sioam Takip Et Xper 2 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Cenemde olanları sıktım.Ama geçmiyor ve morardı nasıl gider? Sivilcemi sıktım ve morardı, geçmiyor 2 aydır, nasıl geçer? Cevapla Sivilce Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Sağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Belli ki çok fazla fazla sıkmışsın gadası. Buz küpleriyle masaj yapabilirsin. 0 0 Yorumla
Mistky Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Leke olarak kalmıştır büyük ihtimalle cildiye ye giderek guvenebilicegin bı leke giderici krem kullanabilirsin ya da doğal renk açıcı maskeler de fayda saglayabilir 0 0 Yorumla
AhlaksızBatılı Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nasıl sıkmışsan artık.. Ahlaksız batılı yüzümde de çıkar ama iğne ile patlatırım.. Sıka sıka morartmam.. Çokta şey etme öyle... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Olabilir, bazı izlerin geçmesi zaman alıyor, değişir zaman 6-9ay sürebilir en fazla diye biliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Belli ki çok fazla fazla sıkmışsın gadası. Buz küpleriyle masaj yapabilirsin.
Leke olarak kalmıştır büyük ihtimalle cildiye ye giderek guvenebilicegin bı leke giderici krem kullanabilirsin ya da doğal renk açıcı maskeler de fayda saglayabilir
Nasıl sıkmışsan artık.. Ahlaksız batılı yüzümde de çıkar ama iğne ile patlatırım.. Sıka sıka morartmam.. Çokta şey etme öyle...
Olabilir, bazı izlerin geçmesi zaman alıyor, değişir zaman 6-9ay sürebilir en fazla diye biliyorum
Bilemm