Ciltte oluşan yaralara ne yapmak gerekiyor kendi kendine iyileşmesini mi beklersiniz yoksa kabuklanmaya başlayınca koparır mısınız?
#Subarusti

İyileşmesini beklerim. Koparsam da uzun sürer geçmesi.

O yaralar asla kendi halinde kalmaz, oynamadan durulmaz. İmkansız abicim yaralarıyla oynamayan insan ruh hastasıdır bu kadar!
Koparırım takıntım var
Cevap
8Cevap
Önceden çok koparıp atardım gadası. Ama koparılan yerde iz kalma riski daha çok oluyor. O yüzden kendi haline bırakmayı tercih ediyorum.
Ben hiç dokunmamayı tercih ediyorum. Özellikle yüz bölgesinde. Dokundukça yayılıyor mikrop kapıyor. Kabuk tutan deri altta ameliyathane kurdu belki 😄 iyileşme sürecini uzatıyorsunuz
Hani o kabuk iyice sertleşir kopardığında kanamayacağına emin olursun ya işte o an beni kimse tutamaz😂
Kendi haline bırakamam elim hep oraya gider illa ki uğraşırım.. Zaten zor kapanıyor benim vücudumdaki yaralar 🤦🏻♀️
Aloe vera yaralara, çizikler, lekelere çok iyi geliyor. Özellikle yara ve leke yeniyse daha çok etkili.

Koparırım
Koparmam. İyileşmesini geciktirir ve midem kaldırmaz
Tabikide ellemiyorum 🙄🙄🙄
kendi kendine iyileşmelii
Gül suyu ile temizler sonra öper okşarım kendinize iyi bakın arkadaşlar
Kabuk sıyrılırsa koparırım ama tenime yapışıksa asla yapamam.
cilt kendi kendini yenilemeden koparılırsa iz kalır
Koparirim tekrar kanar ve kabuk tutar ben tekrar kopartirim bu yüzden yaralarım çok geç geçer
Ay soruyu okurken bile içim tuhaf oldu. Yanımda biri dokunduğu zaman da uyarıyorum yapma yapma diye.
Hiç dokunmam.
Uğraşıyorum genellikle. Ama Cildiye doktoru özellikle de sivilcelerle uğraşmamamızı öneriyor. Çünkü iz kalıyor ve o izler çok zor geçiyor. Veyahutta kalabiliyor.
koparmadan duramıyomki illa koparcam içim rahat etmiyo hemde nasıl bir psikopatım bilmiyom ama kanaması falan hoşuma gidiyor
Uzun süre öyle kalır geçmezse benimde canıma yeter koparırım ama hemen geçen birşeyse bırakırım öyle
Koparmadan rahat edemem sivilce gördüğüm zaman sıkmadan durmam 😄
Kopartirim izi kalacak diye düşünmem kaldi ki derin degil ise deri degistikce iz kaybolur..
Kendi haline bırak. Kendi kendine kopma haline gelince yavaş yavaş kopar kendi zaten.
Evet yapıyorum bunu bazen
Gözüme çok batarsa koparırım.
Kendi haline bırakırım, kendiliğinden geçer 🌺
Kendi haline bırakirim
koparırım. koparmayan cindir.
Koparmayan var mı ya?
Kendi haline birakirim.
Kendi haline bırakırım
Sıkntdan koparirim
Hepsi beraber
Unutuyorum ben
Kafama göre