Cilt Bakım Madeleb krem işe yarıyor mu? Aranızda kullanan var mı? a elifyd Takip Et Guru Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Madeleb krem işe yarıyor mu? Aranızda kullanan var mı? Cildi yenilediği ve lekeleri yok etti söyleniyor. Kullanıcı yorumlarını bekliyorum. Madeleb krem işe yarıyor mu? Aranızda kullanan var mı? Cevapla İş Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kayadesenyeter Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Dün arkadaşım almış, bana da önermişti fakat kendisi daha denemedi. Bir süre kullandıktan sonra hatırlatırsan eğer faydalı olup olmadığını söylerim. Faydalı olursa kendim de kullanmayı düşünüyorum. 1 2 Yorumla kayadesenyeter +1 yıl Teşekkürler. 😊 Yorumla RuhKız +1 yıl Sordun mu sordun muu Yorumla
mervee9833 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Eczane ürünü gibi duruyor. Eczanedense, sağdan soldan alacağın ürünlerden daha etkilidir 1 0 Yorumla
JefreyTheKisser Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl İlk defa duyuyorum, ne değişik kremler varmış böyle :) 0 0 Yorumla
çiskek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Daha önce duymadım. İçerik listesine bakmak lazım 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar