Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılZararli ya tabi.. yeni sivilcelerin çıkmasına izin vermiş olursunuz siyah noktacıklarınızı sıkarsanız.. Dursunlar kendi hallerinde.. napalım yani geçirmeye çalışıyoruz yine çıkıyorlar..😅
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekte aradım en mükemmeli,
Derdim mecnun gibi beni sevmeli,
Şu an ne haldeyim gelip görmeli,
Bu hayal yüzünden ben evde kaldım.
Saçlar siyah olsun, gözleri ela,
Kıskançlık edipte olmasın bela,
Cemali endamı mankenden alâ,
Bu hayal yüzünden hep evde kaldım.
Dedim zengin olsun, biraz da olgun,
Sert erkeği sevmem olacak durgun,
Hele de olursa anaya dargın,
Ev işi yapamam hizmetçi tutsun,
Karşılık vermesin daima sussun,
Kahrıma, cefama sabredip sussun,
Pırlatanlar taksın parmaklarıma,
Öpücük kondursun yanaklarıma,
En kaliteli rujlar dudaklarıma,
Gürbüz’üm ne dersin nerde tekledim?
Listem uzun muydu çok mu ekledim?
Ne dualar edip nasıl bekledim,
Bu hayal yüzünden hep evde kaldım.12 Yorumla- +1 yıl
valla bunu kızın birini yazmış tam seni anlatmış bence :D
+1 yılEvet kullanıyorum. Maske kullanmak yerine bant kullanıyorum. Bantın içeriğinde Aleo Vera bulunduğu için, siyah nokta oluşumunu azaltıyor ve, bir daha oluşumunu engelliyor.😊
10 Yorumla
+1 yılCildi tahriş ediyo sıkılmaması gerekiyor geçirmek için maske ve peelingler var oldukça etkili oluyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Ben çok bir etkisini göremedim sizin kullandığınız maskenin ismi neydi 🤔 bide onu deniyim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
147
Cevap
193Cevap
- Cilt Bakım konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılElbette zararlı gadası. Siyah noktaların hem çoğalmasına, hemde orda iz kalmasına sebep olabilir.
10 Yorumla
+1 yılBimdekilerden kullanıyorfum ama işe yaramıyor ki
14 Yorumla- +1 yıl
Onlar çok etkili değilmiş galiba. Öyle okumuştum.
- +1 yıl
Bimdekiler 5 para etmez krem en güzeli bir sürüon yıkıon tertemiz 😊
- +1 yıl
Ama hangi krem?
- +1 yıl
Siyah nokta karşıtı bir çok krem var netten bak sür yıka hepsi gidio😂
+1 yılpipisi olmamalı mesela
muharrem gibi görüneceği fauller ve bıyıkları
erkek gibi saçları olmamalı
ulu orta yerde geğirmeyecek
abi aga l*n lun demeyecek
tamam desin de abartmasın80 Yorumla
+1 yılben hiç sıkmam hep annem gelir dizine yatırır beni sonra siyah noktaları temizler :D :D ama çıkmıyor artık
14 Yorumla- +1 yıl
@SudeCan65 bu dediğim 18 19 yaşında.. artık son 2 senedir falan hiç çıkmıyo ne sivilce var nede siyah nokta tertemiz
- +1 yıl
@SudeCan65 maalesefff :( sivilceleri siyah noktaları alıyodu stres atıyomuş
+1 yılBen kullanmıyorum açıkçası acı verici oluyormuş özellikle bazıları. Siyah noktalardan cildi düzenli olarak temizledigimizde kurtulabiliriz. Ben ameliyat yüzünden yüzüme dokunamıyordum su degmesi bile yasaktı bu dönemde siyah nokta fazlalaştı sonrasında sabah akşam jel temizleyicilerle düzenli olarak temizledigimde geçti. Önemli olan düzen haline getirebilmek
00 Yorumla
+1 yılevde kalmayı kendin tercih etmiş olabilirsin, eminim ki bu zamana kadar birçok kez teklif almışsındır :) belki seçim yetersizliği seni bu duruma itmiş de olabilir ama ne olursa olsun kendindeki bütün değişikliklerin tek sorumlusu kendinsin :) spor yapmanı tavsiye ederim, metabolizmanı hızlandır ;) bol şans..
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılCok aldım zamanında
teşekkürler :)
Bende sivilce hiç çıkmadı tel kullandım ama hiç olumsuz tepki almadım herkes tellerin çok güzel derdi zaten ergenlik olsun diye taktırmıştım :)
En büyük sıkıntımız saçlarımızdı.Hergün okula giderken nasıl şekil versek sonra converse ler okul kıyafetimize uygun okul çantasına uygun olmalıydı.Sonra kışın gömleğin üzerine giyilen okul kıyafetine uygun kazaklar hırkalar :):)
Boş derslerde lunaparka giderdik altımıza işeyene kadar eğlenirdik ne günlerdi be :D00 Yorumla
+1 yılzararlıdır eğer toniklenmezse yerinde sivilce çıkar..
10 Yorumla
+1 yılDenemedim. Ama buhar banyosu yapıyorum işe yarıyor.
11 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani anlatır mısın?
+1 yılSiyah noktalari sıkma hastaligim var peelingten sonra cikmazsa tirnaklarimla sıkıyorum sadece kendimin degil baska birinde de görünce sıkma dürtüm oluşuyor. :D banti hic denememistim belki deneyebilirim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSiyah Nokta çoğu kızda var ve bunun önüne geçilebiliyor, becerdikten sonra yapılıyor yani. Ağız Kokusu kötüdür ağız bakımı yapmalıyız bu yüzden. benim en sevmediğim bacaklarında tüy varken kesik pantolon giyen kızlar bir kaç tane görmüştüm şaşırdım.. Heralde farkedilmez diye düşündüler 😷
00 YorumlaBıyık kilo vucudunda kıllanma agız kokusu terlememeli burnu akmamalı aksa bile bunu ne olursa olsun bir erkeğe belli etmemli kaba konuşmalar toplum içinde yüksek sesle konuşup kahkalar atmak vucut üstünde sivilceler bu sivilcelerle oynayıp lekelerini bırakmak vajina bölgesini devamlı temiz göğüslerinin sarkması vb...
00 Yorumla
+1 yılÜfff sen ne diyosun! Ehliyetteki fotomu trafik polisleri görmesin diye yıllardır trafiğe çıkmıyorum. Sanki o tiple trafik canavarı ayağını kaldırmış, ben basmışım -.- Arkadaş bir uyaran da çıkmadı ki doktor bu ne? -.-
00 Yorumla
+1 yılEvet. ama sivilce sıkmak daha zararlı. Yüz kafatasında olup beyne en yakın yer oldugundan dolayı ölümle bile sonuçlanabilir
10 Yorumla
+1 yılKısmetse olur canım ya üzülme bende yakışıklıydım gençtim zayıftım saçlarım gürdü eskiden şimdi seyrekleşmeye başladılar çirkinleşiyorum gitgide takma kafaya kısmetinde varsa çıkar biri karşına üzülme boş yere
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılInşallah cıkar umarım sende üzülme
- +1 yıl
bazen takıyorum ama çok üzülmüyorum nasip kısmet bu işler yakışıklı iken bulamadım belki çirkinken bulurum. Kısmet bu işler yaaa
- +1 yıl
:) :)
+1 yılyalnız değilsin pampaa.. :D o kadar çirkindimki şu anki halimle eski resimlerim arasında '' Sabriyle KALE kadar fark var...'' Allah seni inandırsın... :D
10 YorumlaSivilce, siyah nokta gibi derdim yoktu ama hep süs püs yapıp dersleri aksatmaktan öğretmenlerimden azar yerdim anlıycağın huyumda da hiçbir değişiklik yok benim:)
20 Yorumla
+1 yılYok zarar vermeden bir vakumla yaparsan😊😉en güzeli o siyah noktayı ordan atıcı doğal arapkızı salyangoz kremi kil maskesi elma sirkesi kullanmak birde mavi kantaron😊😉
00 Yorumla
+1 yılBen haftada bir kendi maskemi yapıyorum. Traştan sonra kaba pudra döküyorum içine de ispirto döküp harc yapıyorum onu da yüzüme sürüyorum baya yakıyor ama sonra müthiş rahatlatıyor. Tahrişi de alıyor cildi de temizliyor.
00 Yorumla
+1 yılGeçtiği yerden kız olduğu belli olması lazim kesinlikle küfür etmemesi gerek arkadaş çevresinde düzgün olması gerek olmaması gereken en önemli şey arkadaşlarının arasında peş erke kavga ettim yhaaaaa die mal mal gevşek konusmamali
10 Yorumlaergenlik kişinin kendini tanıdığı bir zaman dönemidir bu yuzden herkeste sende oldugu gibi durumlar olmuştur zaten sivilce çıkması gerekli biyolojik olarak
00 Yorumla
+1 yıl#BakteriBeslemeyecek
#DişleriTemizveBakımlıOlacak
#TitizOlacak
#TutarlıOlacak
#NamusluOlacak
#GerisiniParaİleHallederiz40 YorumlaBence değil ama sıkmak yerine daha güzel yöntemlerle yok edebilirsin
10 Yorumlaeğer burnundakilerden bahsediyorsan bir tarif verebilirim geçirmek içinama zararlımı bilmiyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Bana söyler midin
- +1 yıl
*misin
- +1 yıl
Denedin mi
+1 yılçok kötü değildi sivilcelerim pek çıkmazdı çıkarsada olur olmadık yerlerde çıkardı.burnumun ucu iki kaşımın ortası gibi.onun harici aşırı kiloluydum tek kötü yanı buydu.
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşımdayken burun kenarlarımda çıkıyordu dove sabun kullandım öyle geçiyordu vallahi şimdi yok kullnmadım kullanmamda
00 Yorumla
+1 yılBandı kullandım çok işe yaramıyo kendim temizledim ikisine dayanmadı şü an burnumun derisi soyuluyo ve yara oluşuyo 😣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl@GingerLady cilt tonikle temizlenmez ki. Cilt temizlendikten sonra toniklenir ki, ciltteki gözenekler kapansın, kir pislikler cilde nüfuz edemeyip siyah nokta oluşumunun önüne geçilsin :) cildi temizlemek için farklı preparatlar kullanılır :)
07 Yorumla- +1 yıl
Canım Herkesin Günlük Yüz Bakım Rutininde Olması Gereken 3 Bakım Ürünü Nedir? ↗ burda belirttiğim ve senin de dediğin gibi evet tonik ikinci aşamadır yüz bakım rutininde. Ama yüz yıkama ürünlerinin temizleyemediği kirden arındırır yüzü ve siyah noktalara gerçekten etkili bir çözüm tonik.
Cevap sahibi+1 yılTonikle temizlersen oluşmuyor fazla demissin ona istinaden belirtmek istedim. Onu okuyan birisi toniğin yüz temizlemenin ilk aşaması olacağını düşünür
- +1 yıl
Herkes yüzünü yıkıyor, kimi bunun için ürün kullanılıyor kimi kullanmıyor ama herkes yıkıyor. O yüzden de direk olarak tonik kullanımı diye yazdım :).
Cevap sahibi+1 yılYıkamayan da vardır :) ürün kullanmadan sadece su ile yıkayan da vardır bilemeyiz. :)
Cevap sahibi+1 yılYıkamak ayrı zaten temizlemek ayrı:)
- +1 yıl
Ama ben bu soruda temizleme yöntemlerinden bahsetmiyorum :).
Cevap sahibi+1 yılBen de alttaki görüşe istinaden belirtmek istediğimi daha evvel söylemiştim zaten ;)
+1 yılBakımlı olmalı bir kız. Kız dediğin tüyünü kaşını gözünü siyah noktasını kabullenmemeli savaşmalı. Siz hemen beyaz bayrak...
05 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHayatta daha farkkı seylerde var insan ne ile ugrasacagını bilemiyoo :)
- +1 yıl
Ne var mesala 18 yaşındaki bir kız için? Derslerin var desek şu an tatil yap bakımını yap sporunu bugun sevgılın olmasa bile yarın sana gelecek için azıcık özverili ol
Gizli Soran+1 yılEv sorumluluğu vs. :) ve para
- +1 yıl
18 Yaşında ev mi geçindiriyorsunuz. Ha varsayalım ki mecbur kaldınız ailenize destek oluyorsunuz. Peki çok net bir soru ilerde evlendikten sonra iş hayatına devam ederseniz ne yapacaksınız gene mi daha önemli işlerimiz var para diyeceksiniz? Açık ve net bu dünyada ki en önemli şey mutluluk para kavramına veya ev sorumluluklarını bahane ederseniz başarılı olamazsınız
Gizli Soran+1 yılHaklısın
O hissi biliyorum evde kalma değil de herşeyin boka sarması.. Açıkçası teselli edemeyeceğim zaten işe yaramıyor bir şey iyi olacaksa oluyor yoksa olmuyor.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAynen oyle
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kiloluydum oyle göbek falan yoktu ama iriydim. Bi de kaşlar.. Ah o kaşlar, okulda hiç mi bir kız kaşlarını almaz birleşik değildi ama sulaleden gelir kalın ve gür kaşlıyızdır. Sivilcem yoktu şukur onlarla şimdi tanışıyoruz stress stress ;)
018 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorma, geç kaldın ilk görüşte aşk bizimki :D
Cevap sahibi+1 yılTabi onlarda siyah nokta <3 öğğ ne kadar iğrenç bir muhabbet oldu bu :D
Cevap sahibi+1 yılAyy yok hiç bana benzememişler ben beyazım bunlar siyah :P kesin obur mendebura çekmişler :)
Cevap sahibi+1 yılAh! Olamaz! Kuzucuklarım beniiimmm vay ben nerelere gideeem oyy başımıza gelenleeerrr.. :'( :D
Cevap sahibi+1 yılSaçmalığın dibine vurmak diye buna derim! Sivilcelerimle mahkemeye başvurucaz şahidim olur musun :D
Cevap sahibi+1 yılNe çektim bee :D
Cevap sahibi+1 yılÇok değiller ki idare ediyorux :D
Cevap sahibi+1 yılBilemedim ben onuuu :D
+1 yılErgenlikte tipsizdim sonradan nasıl olduysa kendi kendime toparlandım. O dönemde ihtimal bile vermiyodum ilerde şu anki halime dönüşeceğime.
00 Yorumlamaşallahım var hiç suratımda sivilce çıkmazdı arada tek tük o da 1-2 günde geçerdi ama tarz desen 0 dım :D o yüzden o günleri hatırlatma bana :D
00 Yorumla
+1 yılSivilceli bir ergenliğim olmadı çok şükür. yüzümde değişmedi pek. zaten aşırı süslü bir kız sayılmam o zamanda değilmişim :)
00 Yorumla
+1 yılküfür ve kavga... kendi cinsimden iğreniyorum öyle itici geliyorlar
10 Yorumla
+1 yılagız kokusu ve burunda pislik kesinlikle olmamalı gerisi çok önemli değil
10 Yorumlaağız kokusu and sarı diş ve en önemlisi cıvık olması
10 YorumlaO dönem geçiş dönemi,çoğu insanın başına gelen bir şey.Ama iyi ki çabuk gecmiş o dönem,şimdi memnunum halimden :)
00 YorumlaErgenlikte bir bozdum bir daha toplayamadım zaten :)
10 Yorumlaherhalde şimdi ergenliğime göre daha kötüyüm ergenlik dönemimde kadınlar bana asılırken şimdi pas vermiyorlar :D :D
00 Yorumla
+1 yılsivilceli bir ergenlik gecirmedim yüzüm de pek degismedi aynıydım gibi eskiden biraz cirkindim ama kilomdan dolayı
00 Yorumlalink bir bak lütfen sen söyle 17 yaş
00 Yorumla
+1 yılHala tipsizim,oturan tek şey şu anda bilgisayar karşısındaki ben olsam gerek.
20 Yorumla
+1 yıltükemmez kalemi kapalı şekilde bastırınca da çımıyo siyah noktalar içerden :D
00 Yorumla
+1 yılHer duştan sonra yapıyorum sıcak buharla gözenekler açılınca yapınca efsane oluyor
00 Yorumla
+1 yılKıskançlık ve kendini beğenmişlik :-) ağız kokusu giderilebilir diğerleri allah vergisi zaten :-)
00 YorumlaAğzını yayarak konuşmayacak, ter kokusu olmayacak hele bıyıklı hiç olmayacak.
00 YorumlaAğız yaydirarak konuşmama, agiz kokusu, dişlerin temiz olmamasi, kapçuk ağizli olmasi... Agıź çok onemliymis yahu :D
10 Yorumla
+1 yılImm hepsi birde kıl bazen çok bakimsizlar oluyor benim bile dikkatimi çekiyor erkekler ne yapsin bir bayan her zaman temiz ve bakimli olmali bence
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılMesela bakimsizdan kastın ne biraz daha açabilir misin
- +1 yıl
Ya kendine özen göstermeyen yüzü sivilce onlari dikmiş tirnak izli hep yara yapmis ne bilim koltuk altlari kokan vs vs
+1 yılgeri normale dönmek için birşey yapmıyor musun? 18 yaşında bu ne stres :o
03 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNasıl döneyim olan oldu :)
- +1 yıl
bakımdı spordu saç bakımıydı tamamdır ;)
Gizli Soran+1 yılSaç bakımı nasıl yapıcam cok az kaldı ve hala dökülüyorr :/
+1 yılGerçekten evde kalmışsın yani 18 yaşındasın ve nasıl evlenemedin (!)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılVah vah
+1 yılof hiç sorma hiç.afedersin kıçımda bile sivilce çıkıyordu.Lanet!Mezuniyet fotolarına bakıp bakıp yerin dibine giriyorum :(
00 Yorumlasimdiki halimden cok daha bakimliydi sanirim... surekli makyaj topuk falan di zamaninda, simdi ise cart curt bunla mi ugrasccaamm
01 Yorumlaoff hemde ne çirkindim yaa hayret ediyorum şimdikyle o benmiyim diye :D
00 Yorumlaşükür hiç sivilce sıkıntısı çekmedim. bir iki tane ancak
00 YorumlaKüfürlü konuşma, kaba hareketler, hijyensizlik, fazla şımarık olmak, haya duygusunun olmaması... Bir kızı iticiligin dibinie götürecek nedenlerdir bunlar.
00 YorumlaHuyun nasıl dış güzelliğin yanında iç güzellikle birleşse tam olur, dış güzellik geçici ama iyi kalbin ve merhametin varsa en güzeli olursun. Güzellik bakan gözlerdedir sana aşkla bakan güzel görür
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHuyum gzel yani benim degil cevremn gözlemlemesine göre. dogru.
Gevşek gevşek konuşmaları hele o sakızı ağzını gere gere ignemesinler 😝😝
10 Yorumla
+1 yılŞımarık olmamalı, ukala olmamalı, dünyanın kendi etrafında döndüğünü sanmamalı.
20 Yorumla
+1 yılgel la gel sana benım gibi bir at hırsızı yakışır :P
08 Yorumla- +1 yıl
Gizli Soran+1 yılNerdesin djsncn
- +1 yıl
:) gel berabar at çalalım athırsızem ol benım :*
- +1 yıl
Gizli Soran+1 yılCidsi misin ya shaha
- +1 yıl
Gizli Soran+1 yılYok artık ya :D :D
- +1 yıl
- Devamını Gör (280)