Merhaba, Öncelikle alın bölgesinde oluşan küçük pürüzler uyku bozukluğu, makyaj kalıntıları ve sindirim sisteminin görevini yerine tam getirememesinden olur. Öncelikle sana neler yapacağını anlatayım.. -Makyaj yapma. (Geçene kadar..) -Makyaj yapacaksan kalıntıları bırakma tam temizle. -Bol bol su iç. -Cilt bakımını tam ve düzenli yap. -Kil veya soyulabilir maske kullanmalısın. -Gözeneklerini temizle. -Abur cubur fazla tüketme. -Her gün cildini tam temizlediğinden emin olduktan sonra düzenli nemlendir. -Makyajını alnında küçük pürüzler olduğu için en fazla 2-3 saat tutmalısın. Geçtikten sonra ise en fazla 5 saat kalabilir. -Düzenli uyu. (En az 8 saat) -Cildin yağlıysa eğer kağıt maskelerden kullan. -Bol bol meyve ve sebze tüket. -Saçlarını fazla yağlı ve kepekli kalmasını önle. Çünkü cildini de etkileyecektir. -Ellerinle yüzüne dokunma. Dokunacaksan da tertemiz olsun. -Egzersiz yapıyorsan düzenli yap. Yapmıyorsan da başla ve düzenli yap. İyi günler dilerim..☺🌸💜
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Makyaj yapmıyorum 5 6 aydır abur Cubur da fazla tüketmemeye çalışıyorum
glikolik ya da salisilik asit içeren ürünlerle düzelir. ama mevsim yaz bu tedaviler kışın yapılmalı ki güneşe karşı hassasiyet arttığından daha fazla leke oluşmasın. Soyucu özelliği olan temizleyici, tonik gibi ürünler kullanmalısın. Evde kocakarı reçeteleriyle olmaz maalesef. Ve mutlaka güneş kremini dışarı her çıktığında kullanmalısın.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başka bir şekilde geçmez mi lekeler hafif lekeler koyu değil ya da uzun süreli lekeler değil
Ya hayır sakın bir şey sürme öyle kafana göre şeyler sürersen kötü olur alerji yapabilir o kadar sivilce herkes de var kendiliğinden geçiyor onlar zaten Hiçbir şey sürme Doktora sonra gidersin Doktorluk pek bir şeyin de yok zaten
Yüzünü ellemiyorsan geçer o kadar sivilcede ben bir problem göremiyorum Ergenlik dönemindeysen de çok normal Stres yaparsan çıkar mesela sonra geçiyor kendiliğinden Senin de abartılacak bir durumun yok