Kuru ciltler için tavsiye edebileceğiniz bir nemlendirici var mı?

En doğal işe yarayan nemlendirici salatalıktır. Allahın vermediği güzelliği hıyar mı verecek demeyin çünkü evet hıyar veriyor! Bir adet salatalığı buzluğa ya da derin dondurucuya bırakıyorsunuz o bir güzel orada donuyor. Uç kısmını kesip yüzünüze aşağıdan yukarıya , göz çevrenize ise göz altınıza burun kısmından göz kapağınıza çıkarak dairesel şekilde 10 dakika kadar her gece uyumadan önce uyguluyorsunuz. Ve yüzünüzü yıkamadan bu şekilde uyuyorsunuz. Her cilt tipine uygundur herkes yapabilir. Salatalığın kullandığınız kısmını kesip tekrar buzluğa bırakarak sabah uyandığınızda aynı şekilde uyguluyorsunuz ancak bu kez 15-20 dakika kadar sonra yıkıyorsunuz cildinizi. Bunu yapanlar bana dua edecekler adım kadar eminim 😇 Ama derseniz ki ben krem serum vs. istiyorum bu konuda ki en iyi marka exuvance. Buna rağmen derseniz ki bu çok pahalı benim bütçem yetmiyor hem iyi ürün hemde uygun fiyatlı olsun o zaman clinque ve ya ixoria markalarını da gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.

Bu markayı kullanıyorum siparişim bugün geldi çok çok memnunum.
Biodermanın ürünleri
https://www.hepsiburada.com/aloe-vera-jel-collagen-hyaluronic-acid-250ml-p-HBV00000MDCZK
zamanında kullanmıştım harika
Cevap
24Cevap
Benim kullandığım bir Aloe Vera özlü nemlendiricim var. Memnunum aşağıya bırakıyorum.
m.trendyol.com/.../aloe-vera-jel-250-ml-p-6108359
Tam mevsimi şu zamanlar, kuru cilde doğru nemlendiriciyi uygulamak ben nivea, tavsiye ederim.✂️
Arkodan öteye gitmedim hiç onu da 2 yıl önce Kuzenim almıştı hala kullanıyom ne bereketliymiş
Bunu kullanabilirsin
Arko nem soft touch nemlendirici bakım kremini 2 yıldır kullanıyorum çok memnunum onsuz bir hayat düşünemiyorum kesinlikle tavsiye ederim 😍😊
Bioderma kullanabilirsin çok güzel bir nemlendirici.
Ben arko nun bir kremini kullanıyorum gerçekten güzel bence 😊
Bildiğin su.
Bol su içersen cildin de kurumaz, nemlendiriciye de gereksinim duymazsın.
Bepanthol kullan, hem onarır, hem nemlendirir, zeytin yağı sürebilirsin gece, göz altlarına badem yağı sür
Cildim hic bir zaman kuru olmadi hic fikrim yok ama one cıkan markalar var en cok diydugum bioderma
Farmasi aynısefa yağı serisini komple tavsiye ederim
Doğal krem ve sabunlar var araştırmak lazım :)
Fotoğraftaki gamzelere düştüm
Excipio Lipo Excipio Hydro
Neutrogena hydro boost
Nivea güzel
Vazalin kullanıyorum ben ama sana nivea krem derim
Nivea kullanın ben onu kullanıyorum memnunun
Nivea ve avon kullanılıyorum ben
Hindistan cevizi yağı
nivea olabilir
sebamed nemlendirici krem
Nivea iyi.
Nivea kullanırım