Rus merhemi nedir?

rus merhemi nedir ne işe yarar Rus merhemi bir çeşit tüy dökücü ve azaltıcı kremdir. İstenmeyen tüylerden tüm kadınların şikayetçi olduğu günümüzde tüylerden kurtulmanın farklı yöntemleri bulunmaktadır. Rus merhemi de bu amaçla üretilmiş bir kremdir. Rus merheminin içeriğinde yaş cevizlerden elde edilmiş acı süt ve ceviz kabukları bulunmaktadır. Bu krem cilde zarar vermeden istenmeyen tüyleri yok eder denilmektedir. Rus merhemi nedir ne işe yarar sorusuna verilecek en net cevap tüyleri azaltmaya ve dökmeye yardımcı olur şeklinde olacaktır.
Rus merhemi ne işe yarar?

rus merhemi Rus merhemi istenmeyen tüylerin dökülmesini ve azalmasını sağlar. Doğal içeriği sayesinde cilde zarar vermeden istenmeyen tüylerin dökülmesini sağlar.
Rus merhemi nasıl kullanılır?

rus merhemi nasıl kullanılır Rus merhemi nasıl kullanılır: Rus merhemini duş sırasında kullanmayı öneriyorlar. Uygulama yapacağınız bölgenin temizliğine dikkat edin ve istediğiniz bölgeye tabaka şeklinde sürülür. Bir süre bekleyip sonrasında paketten çıkan spatula ile krem temizlenir.
Rus merhemi kullananlar bu merhemin genel olarak ince ve cılız tüylerde etkili olduğunu ancak kalın tüylerde çok işe yaramadığını belirtiyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba ben rus merhemi aldım inceledim ve memnun kaldım doğru yerden almak lazım orjinal olmayınca sıkıntı oluyor alerji gibi. Bir deneyin derim bende işe yaradı döküyor tüyleri gerçekten çok pratik.
Rus merhemi dedikleri şey zaten 500 yıldan beridir Rus kadınlarının kullandığı doğal özleri olan bir merhem. İçeriğinde ceviz, ceviz sütü ve deiyonize su var. Zararlı bir şey yok yani. Cevizin tüy köklerini inceltip dökme özelliği var. Ama söylendiği gibi 10 sene 20 sene tüyler geri çıkmayacak diye bir şey yok. Tüy kökleri dökülse de kendini yeniler. Yeniden çıkar. Lazer gibi teknolojinin nimeti olan bir şey varken bile tüyler yeniden dönebiliyor. Sadece bir kremle tüylerden tamamen kurtulmak mümkün olsa kimse lazer epilasyona o paraları vermez, evinde zahmetsiz bir şekilde tüylerinden kurtulurdu. Bu kısmı doğru bir bilgi değil yani.214 Yorumla
Soran+1 yılPeki azalma oldu mu?
Soran+1 yılNe zamandır kullanıyorsunuz?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Gizliüye5734 Ben mavi olanı aldım azaltma yapanı ama çok dolandırıcı var piyasada dikkat edin arıyosunuz cevap vermiyorlar. Ben doğal olsun diye bu tip ürünlere ilgiliyim ama güvenilir yerleri bulmak lazım ben
- +1 yıl
@BanuDincer güvenilir yer bulmakta zor telefonları açmıyorlar aktarlarda da bulabilirsiniz ama
- +1 yıl
@Ikyar burdan inceleyebilirsin: Rus merhemi hakkında sorular
- +1 yıl
Fiyati nedir acaba ise yariyormu
- +1 yıl
Fiyatı nedir?
- +1 yıl
Nerde satiliyo ne kdr
+1 yılHepsi yalan dolan, ben bugün aldım ve hiçbir şey yapmıyor sabah ilk işim tüketici haklarına başvurmak olacak. Numaraları var şirket isimleri var, insan bu kadar dolandırılmaz ayıp yaa. Kullanıcı yorumlarında da çoğu kişi işe yaramadığını söylüyor. İnsanlar gerçekten memnun olsa sadece yorumlarda kalmazdı, eşin dostun arkadaşın sana tavsiye ederdi ve kullanımı yaygınlaşırdı. Hiçbir işe yaramıyor almayın.
32 Yorumla- +1 yıl
Arkadaşlar kesinlikle almayın.. hatta mümkünse netten birşey almayın.. hiç ama hiç bir işe yaramıyor..1 tane bile dökülseydi.. belki diyecektim ama.. sonuç sıfır.. bizde tületici haklarına başvuru yapacağız.. tamamen dolandırıcılık üzere yapılmış bu ürün..
.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet işe yarıyor. Bizzatihi kullandım, orijinal yerinden almanız lazım. Daha önce tüy dökücü olarak hamam otu kullanmıştım ama sonrasında jiletle alınmış gibi çıkıyor. Bunun daha tam nasıl çıktığını tetkik etmedim. İddia ettiği gibi 10 sene kadar tüylerin çıkmasını önlüyorsa bunu deneyimleme şansım olmayacak kısa vadede. Şu an için tüylerde ciddi bir azalma var diyebilirim.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıllütfen gelen kutunun üzerinde bir barkod kodu yazacak ve kutunun üzerinde bir websitesi her ihtimale karşı girip o kod üzerinden sorgulatın. Bu arada dışarda satılan tüy dökücü tozların vs. böyle kokusu güzel hali gibi, onun dışında aman aman extreme şeyler beklemeyin...
Cevap sahibi+1 yılzaten kullanmanızıda önermem tüy dökücü kremlerle aynı mantık
Arkadaşım kullanmayın bilmediğiniz şeyleri, ilaçtan farkı yok bu kremlerin. Kimine yarar kimine yan etki. Benim manita sivilcesi var diye gitti almanyadan krem istetti, şimdi şempazeye döndü. Paran cebinde kalsın daha iyi :D
02 Yorumla- +1 yıl
@Kumsalttt aynenne yapar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
İlk defa duyuyorum eğer bilinen bir ürünse denenmeye değerdir. Belki herkese aynı etkiyi vermez onu da bilemeyiz işe yarıyorsa insanların işini kolaylaştıran bir krem olur. Fiyatıda uygunmuş buda bir artı.
10 YorumlaKesinliklee yalan hiçbir işe yaramıyor. aldim. bildigin nemlendirici. Holgramli orjinel ürün aldım.. birtane tüy bile yerinden. Oynamadı. facedeki olumsuz yorumları anında siliyorlar. olumsuz yorum görmeyince bir alayım. dedim.. ama. param. cöpe gitti
00 Yorumla
+1 yılher sene bir şey çıkıyor. karınca yağından tut hamamotuna.. türlü türlü şeyler. hiçbiri çözüm değil ama piyasaya çıkınca voleyi vuruyor ve kayboluyorlar.
00 Yorumla
+1 yılilk defa duyorum sen yinede bir araştır internette her satılan ürün ne yazıkki etkili olmuyor belkide alerjin vardır belli olmaz bir eczaneye sor sen
10 Yorumlaİlk defa duydum.. İnternetten böyle şeyler alıp kullanmayın.
10 YorumlaDaha önce duymadım ama nerden sipariş ettin ? Nette yorumlara bak.
10 Yorumla
+1 yılBence bu tüy dökücü krem, tüy köklerini yakan bir krem yoktur😊
10 YorumlaBu konuda tecrübesi olan ve ürünü nereden aldığı hakkinda bilgi vericek birisi cevaplayabilirmi link falan atsın eczanede felan satılıyor mu?
00 YorumlaBunun tüy dökücü olduğundan pek emin değilim açıkçası
10 Yorumla
+1 yılBen de düşündüm ama orijinal bulmak zor oluyormuş evde yapacam
03 YorumlaEvde nasıl yapılıyormuş peki
1 avuç ceviz kabuğunu yakcan su dökcen biraz macun gibi 12 saat bekletcen sürcen
Bir dene bakalım bilgi verirsin
Rusların resmini de koyuyorlarsa alma hep tribün bunlar 😂😂👍🏻
00 YorumlaSatıyorum bizzat kullanan ve memnun kalanlar var ama önce tüylerde güzel sonuç veriyor
00 Yorumla
+1 yılRus merhemi ise yarasa, 30 yaşında ebem gibi olmazdı Ruslar
10 Yorumla
+1 yılKullanmadım ablacım
40 YorumlaRus merhemi kullananlar bir yorum atabilirler mi acaba, gerçekten tamamen bitmesi için hangi kutuyu ve kaç kutu almamız lazım. çok kötü şikayetlerde var iyi şikayetler de ne yapmamız lazım.
00 Yorumla
+1 yılGercekten var mı boyle bisey bende isterim o zaman
00 YorumlaArkadaşlar kesinlikle almayın bir işe yaramıyor tek amaçları milleti dolandırmak başka birşey değil sakın inanmayın..
00 Yorumla
+1 yılBence yalan dolan, üstelik 50 ml diyor. Bir kerelik alınır, bakılır neymiş diye, sonrasında Alınıp alınmamaya karar verilir
00 YorumlaEczaneye danışın mutlaka duymuştur size yardımcı olur.
10 Yorumla
+1 yılCilt bakımı ve cilt sorunları için. Her türlü sorularinizi cevapliyap öneri de buluna bilirim
00 Yorumla
+1 yılMillete ne satarım diye cidden çok düşünmüşler
10 YorumlaHayır duymadım kullanmadım
10 Yorumla
+1 yılkıl döken merhemmi by
01 Yorumla- +1 yıl
Kol döken değilde kıl çıkmasını engelleyen bir merhemmiş
+1 yılArap merhemlerinden sonra bir de bu mu çıktı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen sipariş verdim. Dün elime ulaştı. Gayet kaliteli duruyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Kulan bize bilgisini aktar dökülüyor mu azalıyor mu
Bende merak ediyorum ya ama güvenemiyorum iste
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk Defa duyuyorum, ne işe yarıyor ki 🤔
212 Yorumla
Cevap sahibiAnladım pek işim olmadığı için bilmemem normalmiş😁
Cevap sahibiLazerle birileri yıllar oldu 😂
Cevap sahibiSanada tavsiye ederim pambık gibi olursun 😂
Cevap sahibiİnanırmısın 5 yıldır Benin’de hiç yok 😁 takip takipçi kapalıyım 🙏🏻
Düşünceni eyleme dönüştür çok rahatlarsın
Cevap sahibiPamıx gibi olursun gibi rahatlama , merkeze gidemem dersen de , Philips’in ve braunun lazer etkili el makineleri var evde kullanıma uygun onu alabilirsin
+1 yılKullanmadım ne işe yarıyor tam olarak?
13 Yorumla- +1 yıl
İşe yararmış gerçekse
+1 yılArnavut kremini duydumda bunu ilk defa duyuyorum
00 YorumlaRus ise kullanılır.. 😅😅
00 YorumlaHayır
İşim olmaz onlarla10 Yorumla
+1 yılO rus salatası. Sen yanlış biliyorsun
00 YorumlaHangi ürünü soruyorsun
02 Yorumla- +1 yıl
Ya instagram da sürekli önüme gelen bir sayfa
Ya bu isimleri kim uyduruyor? Hayret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılBen kullandım biraz zaman alır
018 Yorumla
Soran+1 yılFaydası oldu mu peki?
Soran+1 yılNe kadar süre kullandın?
- +1 yıl
Evet oldu bir hafta
Soran+1 yılNerden aldın peki? Şimdi sipariş verecem ama sahtesi falan da vardır bunların
- +1 yıl
Bilmiyorum walla arkadaş almıştı bana kendisine
Soran+1 yılTamam teşekkürler
- +1 yıl
Sen nereye kulanacan
Soran+1 yılTüm vücut için
- +1 yıl
Tamam
- +1 yıl
Niye güncelliyorsunuz daha ne merak ediyorsun
- +1 yıl
Bildirim geliyor bana
Soran+1 yılEngelle o zaman.
- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
Senin arayış farklı anladım
Soran+1 yılBaşka kullanam biri vardır fikir alırım diye güncelledim de güncellerken sana soracak değilim. Rahatsız oluyorsan engellersin olur biter.
Evet benim arayışım farklı senin gibi rahatsız insanlarım olmadığı bir yer arıyorum- +1 yıl
Beni yanlış anladın sen canım benim
- +1 yıl
Yokya seni beğeniyorum
- +1 yıl
Başkalarıyla sohbet etmeni istemiyorum bana sor sadece
Arap merhemi kullan skkss
01 Yorumla
Gizli SoranHahahah
+1 yılAdı ne resmini atar mısın nerede satılıyor
00 Yorumla
+1 yılRus kızı varda rus kremi duymadım😳
00 YorumlaCilt Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. İlk defa duydum 😃
22 Yorumla- Cilt Bakım konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılKullanmadım hocam :D
10 Yorumla Bende merak ediyorum bilgisi olan yazabilirmi
00 Yorumla
+1 yılHiç duymadim
00 Yorumla
+1 yılR*s merhemi mi!
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet
+1 yılHiç duymadım
00 Yorumla
+1 yılyalan dolan
00 YorumlaIlkkez duydum
00 Yorumlalasere git
02 Yorumla
Soran+1 yılAy sağol hiç akıl edemedim
- +1 yıl
Eşim aldı. Orjinal sanırım, memnun kendisi
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞişeleri küçük olmasına rağmen etkisi çok büyük.
00 Yorumla
+1 yılİlk defa duyuyorum
10 YorumlaNe iş yarıyor
00 YorumlaKullanmıyorum
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler